-
Novi driveri!
Imam jedno pitanje...budući da imam dosta stari PC, također imam i neke stare drivere...jučer sam instalirao Driver Updater Pro XPC Tools i našao mi je 7 periferija za koje postoje novi driveri...radi se o sljedećim driverima prikazanim na slici:
http://img136.imageshack.us/img136/4388/driverizn9.jpg
Ono kaj mene sada zanima ako ja skinem te novije drivere (a moram ih najprije naći na netu) kaj bi dobio sa time...dali bi kaj bolje radilo ili bi se možda dogodilo da mi nešto od toga ne radi ako instaliram novije??
-
Za graficku karticu ima na nVidia stranici za skinut, Zvuk skini s Realtekove stranice,a ovo ostalo ces sredit tako sta ces skinut drivere za chipset s maticne ploce. Pogledaj koji chipset imas i skini...
Ako sad sve radi od gore navedenog,ne diraj nista,jer nista neces poboljsat... :respect:
-
Pa sve radi dobro...ali slučajno sam na to naletio pa rekoh da pitam, da li se kaj sa time dobije...znači kažeš ništa...e onda neću ništa ni skidati ;)
-
Nemaš šta skidati ako ti sve radi...ako imaš problema sa grafikom ili sporim pristupom disku ili nešto treće skini drivere...
-
Za sada je sve ok...pa neću ništa dirati...samo me zanimalo da li se kaj dobije sa njima..znači ništa ;)
-
Da imaš neke High end komponente koje su nedavno izašle, onda da...u suprotnom ništa...
-
da, u principu, ako ti sve normalno radi, nemoj ništa skidati...
jer nekad su stari driveri i najbolji..
napraviti update samo da bi imao najnovije drivere je glupost, još ti možda nešto i neće raditi i onda sranje..