Koji je po vama mobitel bolji ?
Printable View
Koji je po vama mobitel bolji ?
G600 ima bolju kameru (5MPx, stabilizator slike), sve ostalo je na strani 6500slide.
Imao sam oba mobitela pa sam se upoznao sa oba.
G600 nebih kupovao, jer ima "mušica" u softu. Jedine prednosti G600 su: više megapixela, čitač office dokumenata i dimenzije.
izrada je kod oba mobitela sasvim OK,slide mi se čini malo čvršći na 6500s.
Ja bi se odlučio za 6500s! :thumbup:
puno bolji soft, aluminijsko kućište, dobra kamera...
slazem se sa Icom.
6500s je puno bolji izbor,jer je po meni atraktivniji izbor,ima bolji softver i dobru kameru.
G600 mozda i ima bolju kameru,ali nedoradjen softver je mana u usporedbi sa Nokijom.
šteta što taj 6500s nema bolju rezoluciju ekrana, ovak daje dojam nekog jeftinjaka...
Ico, Vepar i ekipa su ti rekli sve tako da ti ja nema baš previše što nadodati. Te bih ti i ja preporučio Nokiu, a i opčeneto kao brend uvjek ispred Samsunga, ako ništa Nokia ima dotjeraniji soft, s više mogućnosti...
htio sam reci da je Nokijin softver ipak prilagodljiviji i logicniji.kod Samsunga mi jos uvijek smeta sto vecina modela nema podrsku za postavljanje bilo kojeg zvuka za poruku i alarm....
G600 nije los izbor,jer je atraktivan i ima odlicnu kameru,a i prilicno je popularan model,ali meni se 6500s cini kao bolji izbor....
Hvala vam na odgovorima, potajno mi je Nokia bila favorit, htio sam cuti vasa misljenja, tako da cu uzet Nokiu ;)
Evo samo da se javim, uzeo sam Nokiu i prezadovoljan sam sa mobitelom
...čestitam :) ...
...ukoliko budeš htio, svoje dojmove, pitanja i sve ostalo vezano uz navedeni mob možeš napisati u temi [6500 slide] korisnički review, pitanja u vezi mobitela ...
...:tclosed: ...