da li procesor utice na grafiku
evo ne znam kako da postavim pitanje ali uglavnom imam graficku (evga 8800gt sc 512mb dd3) za koju svi ljudi, koji je imaju, kazu da mogu igrati na full high (crysis,colin mcrae dirt, bioshock...etc-uglavnom high end zahtjevne igrice)
ali u mene prve dvije igrice-trecu nisam ni probao,jedva idu 1024/760 sve na low,pa me to nervira jer sam neki dan kupio tu graficku i nadao sam se da ce te igrice ici na high no apsolutno sam se razocarao,eh sad imam neki proc 3.0 pent4 ht sta ja vec znam, pa me interesuje imal neki diagnostic tool da mi kaze tacno o kakvom se procu radi pa da vam submitam ovde da mi kazete da li je do proca to sto ne mogu na high skoro nista zahtjevnije tjerati ili je u pitanju nesto trece.
a sumnjam da je do graficke jer je na njenoj kutiji eto bas slika crysisovog gameplaya kao reklama sa strane i pise "...ultimate in gaming performance" pa tako da me interesuje da li je moguce da je sav taj silni lag koji imam na vecim kvalitetama do proca ili on nema tolike veze sa gaming performansama odnosno razinom detalja/performansama...