-
Extract pitanje
Ovakva je situacija:
Imam za skinut brdo pjesama sa 20-ak linkova na rapidu. Spakovani su na nacin da svaki link zavrsava sa part1,part2,pa sve do part20.... Pjesma koju trebam je u prvom paketu prvog linka koji je tezak 50MB. Mogu li ikako to extractirat,a da ostale ne skidam? Dosad sto sam skidao u vise komada,nisam mogao posebnoraspakovat bez ostali dijelova. Ima li sanse?
-
Mislim da ne. Kada probaš samo taj extractati, traži te "stazu" (path) do drugog dijela, pa do trećeg..... i do 20- og.
Šta ne možeš naći ovako pjesmu, ovdje npr.?
EDIT: Nađoh stranicu, dvje koje o tom govore. Pa, probaj na opisani nači- možda će raditi.
EDIT2: Nema problema rap_boy, ja sam isto našao taj link ovjde na forumu i stvarno je dobar.:)
-
Ja isto brijem da nemoš... To ti je ja brijem sve povezano... Ja sam tako jednom pokušo extractat samo jednu zapakiranu dadoteku, a imo sam još tri, i nisam mogo dok nisam sva tri extracto... Koji si ti georgy lik, znaš sve, e fala ti za ovaj link, dosta si mi olakšo... sad mi je puno lakše tražit muziku... Thx :D
-
Možeš otpakirat pjesmu iz prvog parta samo ako ne prelazi u drugi part. Normalno otvoriš part u winraru i pogledaj što ima unutra. Fajlovi koji prelaze u drugi part imaju pored sebe simbol strelice: --> ili <--> i za njih ti treba sljedeći part. Pjesmu otpakiraš tako da je iz winrara odvučeš negdje na desktop ili sl. ;)
-
Ak je "solid" arhiva, onda ne možeš. Normalni rar pakira fajl po fajl, a u solid arhivi su svi fajlovi zapakirani "u komadu", a informacija o strukturi fajlova je na kraju arhive.
Probaj napraviti repair u winraru, u slučaju da nije solid. Isto tako, fajl koji prelazi u drugi dio arhive ima strelicu iza imena.
-
Za onu bazu MP3-ca znam,al nema je tamo,LimeWire i ostala sranja takder,a ovo s raspariranjem cu pokusat. Hvala! :respect:
-
Pazi izmeta:
http://www.salji.com/out.php/i1426_Zip.jpg
WinRAR sam preskocio,i upotrebio jedan programcic koji mi je nekoliko puta spasio glavu...
Evo vam,pa nek vam posluzi: Universal Extractor
Ja odo slusat muziku... :)
:tclosed: