Piše da se da je slikovno blogiranje besplatno, no isto tako piše i da se plaća količina prenesenih podataka... Gdje idu te slike? Jel može neko pojasnit i jel ima ko iskustva s tim?
Printable View
Piše da se da je slikovno blogiranje besplatno, no isto tako piše i da se plaća količina prenesenih podataka... Gdje idu te slike? Jel može neko pojasnit i jel ima ko iskustva s tim?
Pretpostavljam da govoriš o k530.
Evo, ja sam malo to isprobavao na k800 i radi najnormalnije.
Kada prvi put pošalješ sliku napravi ti se (automatski) blog, na blogger.com, i tamo su slike koje staviš- kraj slike napišeš opis, vrijeme (...), možeš (naravno) mijenjati pozadinu, boju slova (...) na blogu
Te ti daju adresu na kojoj možeš (s kompa) promijeniti adresu bloga.
Naravno, naplaćuje se prijenos podataka. Ne znam točno kolko je kod tmobilea, ali kod tele2 je 100kb 2 kune (a kod tmobilea je, ja mislim, oko 5-6 kuna).
Tak da se baš ne isplati previše, možda ako imaš onaj paket od tmobilea.
Ali ja niti ne vidim svrhu tog blogiranja s moba, bolje na kompu prebaciš šta hoćeš i voila. To se vjerojatno isplati onima koji imaju flat na mobu.
Uvjek dobro pretpostavljaš :D... ma nisam ni spomenuo za koji mob jer sam mislio sam onak općenito kolko se plaća i na kojem principu radi... E daj samo još reci kolko se plaća? Ja imam na T-Mobile onih 10MB za 1 kn, pa jel to skida preko tih 10MB?
Da, skida od tih 10mb (barem bi trebalo, nazovi szk za svaki slučaj).
A- kolko se plaća, to ti mogu okvirno reći.
Slika je na mom k800 imala oko 600-700kb (najveća rezolucija)- a 100kb je 5-6 kuna (tmobile) + vjerojatno ti se potroši jo nešto sitno kb na prikaz tog bolga. Ali nisam siguran da se na taj blog uploada slika baš te rezolucije kojom si ti slikao- pretposavljam da se uplada slika manje rezolucije i kvalitete.
Jedan od razloga zašto to mislim je taj da mi nije uzimalo puno para na tele2, a uploadao sam par slika.
Sad bi pogledao na tom svom blogu, ali ne znam adresu.:)