Kao što naslov govori,napokon smo je dočekali i moram priznati da sam i sam ugodno iznanađen.Cijena S55-ice u Siemens mobileu u ZG iznosi 3499,- kn. :rotfl:
Printable View
Kao što naslov govori,napokon smo je dočekali i moram priznati da sam i sam ugodno iznanađen.Cijena S55-ice u Siemens mobileu u ZG iznosi 3499,- kn. :rotfl:
Ja bih si onda uzeo rade 6610 od velimira . . .
Jedno je cijena u trgovini, a drugo na crno...
To se zove najbolji odnos cijene i kvalitete.Čim riješim neke financijske sitnice (Božić , Nova godina , sinov rođendan ) mogal bi se naći u mom džepu.
Previše love za jedan Siemens
Jel' ovaj lud il' mui noge smrde ?= Citat =:
Poslao: jedvaj
Previše love za jedan Siemens
;D :lol: ;D :lol: . . . Covjek samo izrazio svoje misljenje :lol: :p
Čovjeće, ovo je DEMOKRACIJA!Dakle nisam lud, noge mi ipak malo smrde (sad ih idem oprati), ali Siemens je pušiona
:jump: :jump: :jump:
ma u redu je simens, samo šta mi se ne sviđaju njegovi menui
(od siemensa inaće, jer s55 nisam još vidio):rolleyes:
S55 ima drukčiji menu... Inače šta fali siemensu?? Meni su svi oni ok, iako je nokia daleko najbolja sa svojim proizvodima....
A cijena je s kamerom ili bez?? Pa valjda će past do Božića... na crno ih i nema baš puno....
ma nije da mu nešto fali (send message- OK- are you shure?- OK- are you really shure?-OK- so i should send this message-OK message sent-OK- message delivered...) malo ga je viška ya moj gušt:lol:
stvar je u navici, a negdje sam mislim pročitao da novi siemensi i imaju software o nokie?:confused:
Posto sam prvi put na forumu kao logirani korisnik pozdrav svima ljubiteljima Siemensa (a i onima ostalima).
Danas sam imao priliku saznati iz Siemensa da dolazi nakon Bozica.
Vezano na cijenu u HR tocan je iznos naveden na pocetku stranice (sa kamerom naravno).
Čovječe a eno ih po oglasniku, svi po 600 eura!! :O Previše su si oni umislili....
Uvijek se je lova brala u prvim danima prodaje.
Ja sam se previse puta opekao na prvim serijama telefona (Siemens) da bi pozurio u kupovinu iz oglasnika.
Bolje malo pricekati, dati malo vise i imati HR garanciju pa udri po ovlastenom servisu.
Štovani suforumaši izgleda da ću ipak malo pričekati s S55 jer za mobove ne vrijedi ona stara narodna: "Meso se kuje dok je vruče!!!"; a blizu je i SL55 pa da vidimo...:D
Sad sam baš čitao moby-ev test u kojem ga i nisu baš nahvalili... pogotovo ekran :-/ :confused:
Cinjenica je da su sa ekranom korak iza, ali sta drugo u njemu nije za pohvalu?
(BT, JAVA, KAMERA SA BLICOM, MALI, ELEGANTAN, JEFTIN-sa obzirom na Nokiu,........)
3500 kn baš i nije jeftino..... :(
Da ali S55 krece sa tom cijenom (kabal, CD, kamera), a Nokia i drugi proizvodaci (ili prodavaci) na razumnu cijenu dolaze nakon vise mjeseci prodaje po 5000,00 ili vise.
npr: Nokia 8910
3500 je dosta jeftino, t68i bez kamere kosta 3599,00 kn
Volio bi da dođe u prodaju i bez kamere... ne sviđa mi se ovo dodavanje kamere, alli šta je tu je... inače jel ko zna kad će u hammu ili u techno mediu?? Kad dozna nek javi cijene...
Hama: bossiz@zg.tel.hr
Techno Media: 01 4819 345
4847 245
4617 013
p.s. I ja bih volio znati.....
a kolko je koštao sam t68i kad je izašao?!pa ova cijena s55-ice je odlična,i još dobiješ kameru koja sama ziher košta oko 1500,00kn!mislim da je to odlična ponuda!
Da, ali za 2200 kn dobiješ T300 + mca25! Ta mi se ponuda čini sve primamljivijom... inače cijena S55-ice se ne može mjeriti s onom od T68-ice kad je došao jer je to onda bio jedini mob s ekranom u boji... ma valjda će mu pas cijena uskoro ;)