-
imam p1 kojih mjesec dana. i sad tek sam skuzil da mi ne radi snimanje videa. postoji mogucnost da sam to usrao sam dok sam poksuavao sloziti walkman player 3 (koji ne radi- dvojka radi super) i sad se pitam dal da trazim u vipu novi firmware ili da sam probam flashat. strah me malo za garanciju ako to napravim. a i pitanje jos jedno- dal da radim master reset mozda? bude to obrisalo sve stvari koje sam ja prckao unutra? stavljen j e i sound mod lite i jos par stvari za koje je trebalo prckat po private folderu.
hvala na odgovorima:)
i da, ja sam naivno pokusal nazvat onaj broj koji sam dobil s mobitelom(p1i vip kartica:D ) 062000000 i milsim da su me dobrano oljackali jer em se niko nije jevil em sam cekal na liniji 2 minute.. ne pitajte:D
-
napravi update seusom, ne gubiš garanciju, ali gubš sve podatke.
Mislim da nije do walkmana jer ja sam također radio instalaciju i radi mi video, no ne mora biti.
-
lako za podatke, garancija je ono kaj me muci. ima kakav soft za bekap poruka? za seus su morat staviti windowse:( e jos nekaj, taj zadnji fw je world 1. nebude mi to usralo tipkovnicu tj nebude bila qwerty uumjesto qwertz?
-
Formatiraj interni disk, i vratilo bu ti početne postavke. garancija ostaje, upade susom samo ako želiš "najnoviji" software
Za back up
PC Suite for SmartPhones
-
Kako kaze debeliz sa formatiranjem internog diska (iz service menija) pobrisati ce ti se sve sa c diska. To ukljucuje postavke, poruke, pozive, imenik, aplikacije... i naravno sve modove koje si radio. Mobitel se vraca na stanje kakvo je bio zadnji put kad si radio update (sa SEUS-om) ili stanje kad je bio tek kupljen (ako nisi radio update).
Znaci, "Service menu" -> "Format interal disk"
Service menu: Jog gore -> "*" -> Jog dolje -> Jog dolje -> "*" -> Jog dolje -> "*"
Garanciju naravno ne gubis, ali ako ga ovako odneses onda bi je mogao izgubiti...
-
to je nesto slicno master resetu u control panelu?
-
Pa baš i ne, sličnije je formatiranju windowsa kod računala
-
a kaj se tice stavljanja novog firmware-a? walkman 3 pradi samo na njemu pa bi volel probat. bude probelma kakvih?
-
Kojeg firmwarea?
Preko seusa?
No problem
-
@devil,
Za sljedeci put obavezno procitaj pravila o naslovima tema, jer s onakvim naslovom ti sljedeci put tema sigurno ide u smece.
Takodjer, koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove jedan za drugim.
Za kraj, postoji inace poseban poforum za Symbian telefone, pa bi mozda bilo prikladnije da si otvorio temu tamo...
-
misliš symbian uiq telefone :)