-
R/C modeli
Gdje bi moglo biti Raptor 50 V2 (helikopter) za naručiti preko neta? Ili, uglavnom neki iz te serije. Odlučio sam si kupiti neki helić da se malo zezam, a vidjeo sam da je taj među boljima, no nisam ga našao u Hrvatskoj pomoću googla, nego samo vani. (eh da, nisam znao u kojem bih dijelu foruma napravio ovu temu pa sam je ovdje)
-
Ufff... Skup sport...
Jesi isao po ducanima?
Znam da su u HM-Sportu imali nesto vise modela nego sto je prikazano na stranicama... Mislim da se moze i naruciti preko njih...
Imas u Sloveniji ducana koji se bave RC modelima, prorostaj u Googleu... Evo jedane za pocetak - Link (Ovaj blade je kolko znam jako dobar, ali i skup)
Pogledaj malo po ducanima sa RC modelima...
-
Pa i nije skup sport...za 1000kn kupiš za potrebe...a po tome je i imati mobitel skup sport...
-
Vjeruj mi da je to skup sport... Nije isto kao sa mobitelima, osim ako ih redovito bacas u zid...
Letiti sa takvim helikopterom nije lako, a djelovi su prilicno skupi (neki cak vise nego osnovni model). A da ne pricam o cijenama kod nas...
I jos nesto, kada se kupuje neki R/C model obrtite paznju na oznaku RTF (Ready To Fly), ako to nema onda definitivno nema sve djelove. Ti se djelovi odvojeno kupuju, a najcesce to znaci da ima samo konstrukciju bez motora i opreme za daljinsko upravljanje... To je najcesce kod ovih skupih modela...
-
Hvala na ovim informacijama....:respect:
Ma znao sam da je to skup sport...pogotovo u mojim rukama... ;D
-
Pokušaj se informirati na www.conrad.com o mogućnosti nabavke specijaliziranih kataloga. Prije par godina slali su ih badavo.
Imaju zastupnika u Hr preko kojeg možeš naručiti sve iz tih kataloga.
-
Nije skup sport ako znaš upravljati. Vozio sam na simulacijama i kod frenda (nije mi dao da vozim dok nisam naučio na simulacijama). Nisam ga niti jednom srušio, ali sam jednom bio blizu da ga spucam u drvo.
-
super stvar je letit s njima ja san mislija uzet t-rex 500 ali sto je je skup sport,
evo u ovon linku t-rex 500 i njegovo spajanje
http://flyfreak-hr.org/phpBB2/viewtopic.php?t=5146
pogledaj na toj stranici znam da su neke i prodavali(mislim helice)
i obavezno uzmi duple propelere jer ces ga kad tad spucat u zid nije ti ni los ni t-rex 600 jos kad imas nitro za njega i vec kad se malo uvjezbas nema ti kraja
prodi po stranici toj pa vidi sam ces skuzit sto valja a sto ne