ej ekipa dal u koga radi onaj handwriting na msnu,kod mene je radio na staroj 7.5ici dalje ni na jednoj verziji nije, pise nesto to use handwriting u need to install or update software bla bla. jel zna ko u cemu je stos?
Printable View
ej ekipa dal u koga radi onaj handwriting na msnu,kod mene je radio na staroj 7.5ici dalje ni na jednoj verziji nije, pise nesto to use handwriting u need to install or update software bla bla. jel zna ko u cemu je stos?
Ja imam 8.5 i msg pls i normalno mi radi.
Možda je taj dodatak rješenje (msg live plus)
hmm ne vjerujem a ne volim bas taj msg plus, msg discovery i slicne addone jer njihove "efekte" moze vidjeti samo onaj ko takodjer ima taj msn plus i slicno,tako da vjerujem da se moze napraviti da radi i bez tog addon softa
Moraš instalirati ovo čudo da bi to radilo Microsoft Windows Journal Viewer 1.5: http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en
jesam li ja nesto pogresno ovdje shvatio ili???? on govori o Handwriting a ti o???
U ovoj verziji MSN-a ne može koristiti Handwiting, traži mu da instalira software, točnije traži ga da instalira onaj gore navedeni file. Meni se to nikad nije dogodilo, ali recimo istu tu verziju msn-a instaliram kod strica i kod njega moram skidati taj Journal Viewer i instalirati ga da bi se on mogao služiti s tim Handwritingom. Pretpostaljvam da je i ovdje riječ o tome. Volio bih da se javi autor ovog threada, da saznamo je li mu moj odgovor pomogao ili ne.
aha... u tome je stos... cekamo odg!