koji je potreban software i koji kabal, imali mogućnosti staviti i hr jezik?
Imam neorginalni kabal od c55 može li s njim?
Gdje mogu skinuti fw 12 na siemens-ovoj stranici ga nisam našao?
Hvala unaprijed!!!
Printable View
koji je potreban software i koji kabal, imali mogućnosti staviti i hr jezik?
Imam neorginalni kabal od c55 može li s njim?
Gdje mogu skinuti fw 12 na siemens-ovoj stranici ga nisam našao?
Hvala unaprijed!!!
potreban ti je update tool (to je ono sto skidas na siemens stranicama) ili winswup (ali s njim gubis garanciju).
moze kabel od c55, a na siemens stranicama su ga trenutno makli iz nekog razloga, ali vjerojatnoce ga ubrzo staviti...
hrvatski mozes staviti tako da odabers onu verziju koja sadrzi hrvatski (nisam siguran koja je to za CX65 - vjerojatni sile zna) i update-as mob sa tom verzijom...
skinuo sam mobile phone menager ali s kabelom od c55 neće da se spoji.
mislio sam da stavim malo melodija pošto ove bezveze i koju temu
Kabel je neorginalni možda je to razlog
ne. to nebi smio biti razlog, osim ako kabel nije ispravan. probaj spojiti s istim kabelom neki drugi mob.
FW12, variant A4 je hrvatski jezik. Ja sam skinuo taj FW12 dok je još bio dostupan na Siemens stranici i updateao CX65 s tim firmwareom.
Trenutno Siemens čeka da se FW12 odobri od strane operatera pa će ga ponovno staviti na net... :)
U mene je usb kabel i još se uvijek nisam uspio spojit.Malo sam pogledao i druge forume
kažu da se ne može update napraviti sa usb kabelom.
Da li ću morat tražiti drugi ili ipak ima nade za ovaj?
Probao sam sa irda kabelom radi bez ikakvih problema samo je spor užasno.
Meni sa ORIGINALNIM USB kablom za CX65 (taj kabel sam koristio i na S55) upgrade FW-a radi bez greške...
Meni nije orginalni,a koristio sam ga za c55 i radio je.
Uzeo bih i ja orginalni ali nigdje u blizini ga nema uzeti tako da se nadam da može i ovaj.
Zaboravio sam reći da kada ga prikopčam cx65 mi pokazuje da je povezan a na compu ništa
koliko sam do sada ja cuo od drugih (nemam vlastitog iskustva na tom modelu) update je moguce napraviti jedino preko com porta; a sad, vjerojatno si ti Sile stavio com->USB drivere, pa mozda zato ide...
Tamr: Ja sam STile, ne? :thumbup:
Da, kabel je USB, ali mi se na kompu prikazuje kao virtualni COM port (mislim da je COM5)...
kako si to uspio trebaju li posebni driveri ili ...?
Da... instalirao sam drivere koje sam dobio uz USB kabel... :comp:
Stile sorry, nije bilo namjerno ;)
@neznalica
imas drivere za download na www.siemens.mobile.com
a imas i druge koje nisu siemens-ovi original, ali isto rade. malo potrezi na forumu, mislim da je tek prije dan, dva Eminem negdje napisao link za download (sa njegove stranice, ali neznam link).
Ako ne nađeš, javi, pa cu ti ih ja poslati ;)
Imam SIEMENS CX65 sa SW verzijom 25 i variantom A407. Ja sam skinuo softver A701 i nadogradio time mobitel pa sad više nemam hrvatski jezik i imam još par grešaka na mobitelu. Jel mi može tko reći gdje da nađem softver variante A407 verzija 25 ili nešta slično sa hrv. jezikom. Pregledao sam sve siemensove stranice i ništa nisam našao što bi mi pomoglo.
P.S. Ako može odgovor mi pošaljite na e-mail: omegajin@net.hr u slučaju da ne nađem na forumu odgovor.
Najnovi verzija softvera na siemensovom sajtu je 43, a winswup imas na http://eh.student.utwente.nl/~landy .= Citat =:
Izvorno postao jin
Username: mobile
Password: elibom
Iz foldera CX65_CX6C skini CX65_430400.zip . To je verzija 43 sa hrvatskim jezikom.