-
bug-oglasi u postavima
dakle ovako, vec sam neko vrijeme primjetila da kad nesto citam u nekoj temi, odjednom se pojavi oglas...onak, dosta je iritantno i nemrem procitati kaj pise...kad refresham stranicu nis se ne dogodi...
ne dogada se uvijek i nije u istoj temi ni nis, nego samo se odjednom pojavi...
e sad, ja ne znam je li to do mene ili se jos nekome dogadalo???
evo screen:
http://img148.imageshack.us/img148/4...rd01pw8.th.jpg
-
vidim, koristis mozillu; instaliraj si Adblock plus, blokiraj taj oglas i neces vise imati problema s njime ;D
-
nije mozilla, opera je :)
-
ah so, subscribe me zavarao ;D
nisam Operu nikada koristila, pa ne znam ima li ona add on slican adblocku, no pretpostavljam da ima, pa potrazi nesto slicno tome.
-
To je do nove opere...
To se i meni dogadja... :(
Ne samo na ovom forumu... To je reklama koja se pojavljuje u gornjem djelu i prati te cijelo vrijeme dok ne dodjes do vrha stranice. Tamo se zaljepi i kad odes dolje onda tamo i ostane... Razumijem te i meni je iritantno, nadam se da ce to popraviti...
Ad Muncher ti pojede tu reklamu, ali te onda povremeno tako zeza logo foruma...
-
-
nova opera isto, međutim nemam tih problema
-
Nemam niti ja takav problem, no to se lako sredi: desni klik > block content i klikni na sliku.
Operi ne treba jedno 200 ekstenzija i plugina da bi napravila nesto kako spada :)
-
Mozda je kombinacija Jave i Opere, ali to mi se nije nikad javljalo na staroj Operi.
Ovo sto je rospaya napisao vrijedi, moze se tako blokirati i nece se onda pojavljivati... Ako slucajno zelis blokirati samo odredjenu sliku onda drzi "Shift" kada stisnes na sliku.
Ovo ide sve vise u off... Ovo nije bug u forumu, to je problem kod nas pojedinaca...
-
s obzirom da ovako na prvi pogled pretpostavljam da je taj "oglas" u stvari onaj banner koji se vrti na vrhu foruma, rekao bih da je problem u tvojoj operi i evenutalno flash playeru...
predložio bih ti reinstalaciju...
jer, ja non-stop koristim operu i nikada nisam imao sličnih problema.
-
pošto nije vezano za forum kao takav, selimo u pripadajući podforum