Kako najjednostavnije unlockat v3 motorolu ako moze cijeli postupak jer idem ujutro u 5 na more i trebam mob inace...necu imat mob do 9 mjeseca...moderatori oprostite ako ima tema ali jakomi je hitno i nestignem traziti...molim as pomoc!:spin:
Printable View
Kako najjednostavnije unlockat v3 motorolu ako moze cijeli postupak jer idem ujutro u 5 na more i trebam mob inace...necu imat mob do 9 mjeseca...moderatori oprostite ako ima tema ali jakomi je hitno i nestignem traziti...molim as pomoc!:spin:
Naj jednostavnije...Skini P2kDrivere,skini MSTool8, spoji kabal i operi po opciji Unlock!
Drivere raspakiraj u neki folder i kad prispojiš mob i kad ga prepozna usmjeri ga ručno (browse) do tog foldera gdje su driveri...I stisni OK
Može sve;
1. Raspakiraj drivere u određeni folder(po želji)
2.Spoji mob na kabal
3.Kad ga prepozna, ono "found new hardware device",Browsaj ka tom folderu da se instaliraju driveri
4.Kad to napraviš,pokreni MSTOOL,mora pisat da je fon "connected"
5.Odaberi u profilu (Handset) model V3
6.Odi na opciju "unlock"
7.Sam će ga prebacit u flash mode i tražit će te još da je našao devicea
8.Ponovo ga usmjeri ka onom folderu
9. I operi unlock ponovo....
Mob upaljen stalno
Ovako:
1. Skini drivere
2. Raspakuj ih u neki folder da znas gdje su.
3. Spoji mob na PC
4. Kad ti pita drivere,usmjeri ga u onaj folder gdje si ih raspakovao. Obrati paznju da ne trazis drivere na internetu,te oznaci onu tockicu (Not at this time) u prvom "add new hardware" prozoru. Stisni next te oznaci tocku Specific location il nesto slicno. Otvorit ce se novi prozor u kojem ces s pomocu "browse" doc do drivera ovisno o tome gdje si ih raspakovao. Komp ce ti ih nekoliko puta pitati,i daj mu ih svaki put na isti nacin. Mozda ce ti ih pitat i kasnije za vrijeme unlocka u MStool programu,pa ako bude potrebno,daj mu ih kao i prije na pocetku.
5. Kad su driveri instalirani,pokreni program.
6. Ako program ne prepozna mob,odi lijevo na operations,pa na read info.
7. Kad program prepozna mob tj kad dolje bude pisalo "connected" odi na Unlock tab
8. Mob je otkljucan
EDIT: Jbg,zakasnio,radio sam par stvari na netu paralelno s ovim postom pa...
Mozete obrisat... :respect:
trebs čitat pravila foruma. svima je hitno, a nitko ne bi čitao. najlakše je zaobić pravilo, reći da je hitno i doviđenja.
organizacija i red se treba znat.
da je samo 4 stranice pregledao, našao bi kako se unlocka. a to je manje nego što je ovu temu otvorio...
Brisanje teme? koji je onda uopće smisao otvaranja iste?
Offtopic.
Poštovanje, GoGs
@ GoGs: Sad kad vidim da doticni bas i nije zainteresiran za odgovore,i upute,slazem se s tobom. Mislio sam da mu na brzinu pomognemo,i kad se sve rijesi da tema ode u smece... :respect:
A kak vam nije jasno da ga više boli đon za sve...bitno da je on dobio sve na pladnju,zahvaljujući meni budali,i čovjek otišo na more..
Ja sam svjestan da je to pitanje postavljeno 1,474,50 puta,ali eto nek mu bude.... Inovatore... Možeš u Recycle s ovim...................
vidim da ćemo uz silno restrukturiranje i serviranje, ipak morati i postrožiti pravila za Motorolu...