znaci mob do 2500 kn..najvaznije mi je zvuk i kvalitetan ekran(i velik)..novi.. mislio sam nokiu n73 ili se k800 a sta vi predlazete? sto jeftinije to bolje...
Printable View
znaci mob do 2500 kn..najvaznije mi je zvuk i kvalitetan ekran(i velik)..novi.. mislio sam nokiu n73 ili se k800 a sta vi predlazete? sto jeftinije to bolje...
Imaš w960,samo trebaš nadodat 200-300kn,a do te cijene imaš i n81,K850 a i p1i samo je on smartphone
da ne nabrajam evo vidi ovdje(ispod slike su ti cijene)
http://www.usporedi.hr/katalog/proizvodi/2/
mislio sam uzet w890 za 1500kn
ma kakva n95 8gb za 2500kn lol ona kineska verzija možda...probaj nac novu da nije 500€ još sad...obicna n95 možda se može naci neznam... a šta hoces candy bar,slide,prijeklop? samo SE,Nokia.....raspiši se malo
ma ovako rađe bi da je candy bar,ma uglavnom cu na njemu slusat muziku, gledat filmove,mozda nes slikat tako da mi ne treba neki ultra mobitel ko n95. i najbolje bi bilo neki SE al moze i nokia. i da baterija ne crkne nakon 1 dan koristenja..
Do navedene love i za trazenu namjenu preporucam k850 :thumbup:
U oglasniku su cca 250-270 eura...
Probaj sa Nokiom E51 mislimda je na nekoj akciji u T-mobile
di je bolji zvuk na k850 ili w890?
DAnas sam bas slusao w890 i zvuk nije nesto ultra prodoran... Normalno se cuje, ali nije da bubnjici otpadaju i da ces cut zvono ako si radnik na gradjevini koji radi sa pneumatskim cekicem... znaci bod vise za k850, koji takodjer ima i veci ekran...
Ali da je odlicno napravljen (w890) to stoji, a pogotovo mi se svidja taj metalni look...
w910,w890 ili w760
odlični walkman telefoni,prednost dajem w910 radi većeg ekrana,ako ti je bitnije s tim da nije neka razlika 0,2'' i ostane ti dosta love.
hvala svima na odgovorima odlucio sam uzet k850.. bas je lijep uzivo..
:tclosed: