-
i8510 INNOV8-najava
-
Fenomenalan mob!
Navodno će imati nižu cijenu od c905!
-
Predobar,po meni bolji od c905 jer je Symbian,ljepši mi je,ima veći ekran..
ali bez sumlje c905 ima bolju kameru
-
ma baš me briga što nema ksenonski blic, kupujem ga prvom prilikom. mob je prelijep, funkcije su po meni sasvim zadovoljavajuće (i više)...
-
Kad je najava ovog mobija.Cuo sam da je kraj ove godine, a cena če biti sigurno visoka.Kad ima n96 1000 € u tujini, a sigurno če ovaj imati 2 x večju cenu od koje sam je naveo.Al baš šteta to neče da ima bliskavicu :bat:
-
-
Mobitel je mrak, najbolji na tržištu izlazi krajem 8 mjeseca (takve su najave)
Potukao je svu konkurenciju nokia sa modelom N96 može izvršit harakiri
Pošto vidim komentare o kameri i bljeskalici, optičkom zoomu želio bi reći da ovaj mobitel nije prvenstveno napravljen specijalizirano za slikanje kao neki modeli sony-ericssona. Kamera je po recenzijama najbolja do sad u mobitelima ovakve vrste (c905 ima sigurno bolju), a što se tiče bljeskalice nije xenon ali ima dupli led što je isto jako dobro, a što se tiče optičkog zuma pa kupite si foto-aparat pa slikajte sa optikom od 20x. :-)
Ali ovaj mobitel ima sve druge funkcije(npr: 16GB memorije, wireless, čita DivX/H.263/H.264/WMV/MP4, GPS, audio 3.5mm jack, mini usb, kamera ima opcije smile i blink detection, Akcelerometar senzor), svaršenog je izgleda i onda k tome ima jednu od najboljih kamera na tržištu, stvari treba tako postaviti.
Što se tiče cijene, očekivana cijena je 750€ , a možda bude i viša :angel:
Kako stvari sada stoje čim izađe ova spravica će biti moja :)
-
Mobitel ce bit odlican, ali me strah da nece imat losu sliku ekrana kao na G800 (malo me razocarao taj mobitel sa kvalitetom slike ekrana - neoštra i loše boje) a posto su povecali jos velicinu ekrana a zadrzali 320x240 pixeli ce biti "preociti"
-
-
-