[2630] nakon stavljanja stare kartice ne mogu poslati SMS
pozdrav ja sam novi na ovom forumu, imam 20 godina iz Rijeke sam... bla bla...
dakle kupio ja dotični mobitel i sad imam problem koji me nervira već neko vrijeme (čitaj od petka kad je kupljen) dobio sam u paketu sim karticu (super sim) i s nje mogu slati sms poruke tj automatski mi se spremi postavka za sms centar (+385910401) i sve je super....
stavim svoju "staru" karticu (iz prošlog mobitela koi je kupljen u vip-me kompletu oko božića 2007) i taj broj sms centra mi se izbriše i normalno nemogu slati sms poruke, dakle nisam debil odem u postavke poruka i sam upišem taj broj spremim ga, njega odaberem kao sms centar, vrsta unosa "text" i sve šta bi trebalo nazovimo to tako ručno podesiti, i sav sretan uđem u poruke, napišem broj, željenu poruku pritisnem "POŠALJI" i :cry: mobitel se jednostavno zamrzne i neće ništa mogu ga jedino ugasiti na tipku "poklopljene slušalice" i upaliti i ponovo isto da izvinete SRANJE...
zovem ja ove "majstore" u vipu i oni mi objašnjavaju sve što sam već gore napisao i čak mi je čovijek dao jedan od najpametnijih savjeta na svijetu "pogledaj dali imaš signala" na što sam poklopio...
otiđem u vip i ponovim sve gore navedeno jednoj "plavoj teti" koja me blago telećim pogledom samo da nepita "šta ti je tooo" i ništa ja nju uvjerim da je problem softverske prirode te da mi da drugi uređaj jer je prošlo manje od 7 dana od kada sam kupio mobitel, na šta ona pristane i dođem ja doma stavim svoju karticu i opet isto (sranje)...
odem u drugi vip centar te pitam tamo nekog drugog čovijeka dali mi može pogledati karticu ako ima kakvih oštećenja ili "bedsektora" čovijek pita ZAŠTO :cry: ja mu ponovo ispričam cijelu priču (koja počinje biti sve duža i duža) i on kaže dobro stavi sim u tamo neki čitač i kaže KARTICA ISPRAVNA :cry:
i sad fino se ja sjetim kako mi je u životu uvijek najviše pomogao stručan savijet, registriram se na vaš forum i čekam odgovor
puno hvala
P.S. znam da ovo nije blog nego forum ali morao sam shvatite me :dunno: