-
Canon Powershot A720 IS
Razmisljam o kupnji svog prvog digitalnog fotoaparata i za oko mi je zapeo Canon Powershot A720 IS. Zanima me je li ga netko od vas ikada koristio i je li njime bio zadovoljan. Dakako, ako nije bio zadovoljan, voljela bih da mi preporuci neki drugi aparat, slicnih karakteristika i u tom cjenovnom rangu. Svaki komentar je dobro dosao! Unaprijed zahvaljujem na odgovorima! :)
-
Sad naletio na ovu temu (ne nam koliko je odgovor relevantan s obzirom da je od otvaranja teme proteklo dosta vremena, ali s obzirom da od otvaranja clanica nije bila on line, odgovoriti cu).
Navedeni model sam imao prilike oprobati na kakvih par sati.
Moji dojmovi su bili vrlo dobri.
Radi se o aparatu koji je dobar omjer ulozeno/dobiveno. Poprilicno puno opcija je upakirano u tijelo koje je dimenzijama cak i nesto ispod prosjecnoga compact aparata. Imao sam i svoju karticu tom prilikom pa sam mogao i uslikane fotke uzeti doma da ih pogledam i na racunalu i vrlo sam zadovoljan ostrinom i kvalitetom slike (uzevsi u obzir o kojoj klasi foto aparata govorimo ovdje). Odziv aparata na kontrole je u radu prilicno brz i ostavlja dobar dojam. Glavni nedostatak, po meni, je nekvaliteta plastike koja je koristena pri izradi tijela, ili barem finis (kojega nema). Tijelo, pogotovo grip je moglo biti barem malo bolje izvedeno. Ipak s obzirom na cijenu i ostalo sto nudi, nije nedostatak preko kojega se ne bi moglo preci.
Stoga u tome cjenovnome razredu, moju preporuku ima.