Pozdrav,
Evo, zanima me koji bi bio best buy u sklopu VIP-ove promotivne ponude za poslovne korisnike?
U ponudi su:
Samsung SGH E250
Sony Ericsson V640i
Nokia 6300
LG KF310
Hvala unaprijed na odgovorima!
Printable View
Pozdrav,
Evo, zanima me koji bi bio best buy u sklopu VIP-ove promotivne ponude za poslovne korisnike?
U ponudi su:
Samsung SGH E250
Sony Ericsson V640i
Nokia 6300
LG KF310
Hvala unaprijed na odgovorima!
a cuj ako tezis da ti mob lijpo izgleda uzmi si nokiu 6300
nokia i sony ericsson su tu negdje.... nokia ima bolji ekran a sony ima bolju baretiju....
samsung e250 je nebi ni pogledo jer ima samo vga kameru, a lg mi se ne svida ba....
ja bi se dvoumio oko nokie i sony ericssona...a sad ako ti nije problem svaki dan puniti baretiju kupi si 6300...
ja sam uzeo V640 i prezadovoljan sam. u usporedbi sa nokijom 6120 po meni ima bolji zvuk (i u pozivu i kod slusanja glazbe) ali je nesto malo veca i teza i ima ekran manje rezolucije. cak mi se i kamera cini boljom od nokijine, jedino joj fali blic i AF (dobro, 6120 nema AF ali bi bilo super da V640 ima). za te pare mi je i vise nego odlican. zato moja preporuka ide za V640 :hrv:
Hvala na preporukama!
I ja se dvoumim između Nokie i SE.
E sad budući da sam dugogodišnji korisnik Nokijinih mobitela (8 različitih) nekako mi se ipak ta Nokia čini privlačnijom. Na SE nikako da se priviknem, makar sam i njih imao 3 komada. Jednostavno mi to nije to. Al to je već stvar osobnog afiniteta.
Siguran sam da je ekran sigurno na strani Nokie, a to mi je oduvijek bila važna stvar na mobu.
A što se tiče baterije, već dulje vrijeme ne očekujem "čuda" u trajanju baterije. Ipak je mnoštvo funkcija moralo uzeti danak trajanju baterije većini mobitela. E sad, nekima više, nekima manje. Osobno mi to ne stvara neki problem.
Anway, mislim da ću ipak odabrat Nokiu.
Svi su mobiteli manje-više bezveze za poslovnu upotrebu :)