Htio sam unpackati neki file od 7gba, i javi mi disk full. Ne vrijedi što unpackam na D: (gdje imam 210gb) opet ne radi jer C: ima 5gba. E sad, ja idem na desni klik pa Mange, shrinkam D: za 10gb, ali ne mogu extendati C:. Kako da to napravim?
Printable View
Htio sam unpackati neki file od 7gba, i javi mi disk full. Ne vrijedi što unpackam na D: (gdje imam 210gb) opet ne radi jer C: ima 5gba. E sad, ja idem na desni klik pa Mange, shrinkam D: za 10gb, ali ne mogu extendati C:. Kako da to napravim?
Skini Hiren's Boot CD i na njemu imaš Acronis Disk Director kojime možeš reparticionirati disk. Prije svega napravi backup jer uvijek nešto može poći po zlu. Iako ne znam zašto bi uopće to radio kad WinRAR-om možeš direktno raspakirati na D particiju.
Acronis® Disk Director Suite 10.0
A hirens boot disk možeš nać na torrentima..ili ovdje na PM,traži...
Probati ću s Acronisom, samo dok se downloada. A ne mogu direktno u D: jer izgleda ide sve prvo u temp pa onda tek na D.
Ne mogu direktno extractati na D, barem je to moja teorija. WinRar mi da error kad trebam 71 part (po 100mba) extractati, na partu 59 mi kaže disk full, a taman na C:u imam 5 i kusur gba.
Imam ja mjesta na D, 211gba, ali C je problem :D
Ako te arhive imaš na D particiji, samo idi na extract here i raspakirat će u isti folder gdje su arhive.
Evo ga, uspio sam povečati C za 11gb i extrahirao file. Hvala