Nemogu nigdje pronaci nikakvi patch za cx65 elf,sve sam preiskao ali nigdje nema nista o tomo,moze li netko to objasniti??pls!
Printable View
Nemogu nigdje pronaci nikakvi patch za cx65 elf,sve sam preiskao ali nigdje nema nista o tomo,moze li netko to objasniti??pls!
Pa da ELF loader,da mogu stavljat elfove
na cx65 v50
E dobro...sad ću ja malo prekopat doma po arhivi pa ti se javim kasnije kad nađem....
EDIT; Evo mene iz arhive!!!! Sve što ti treba je upravo ovdje ispod!
- CX65 v50 @ CX70 v56 ( master-patch 3,1 (beta 3) + ELF - Loader )
Alati & Utility
1. README
2. Master-0.96
3. MasterPatch
4. Elf-Loader
Nadam se da si na ovakvoga šta mislio?! Ako to nije to...javi...Ima Judge još....na tavanu:respect:
Dobar dan.
Evo ja našao kabel DCA510, imam siemense c75,cf75,m65 i me75.
I sad bi se ja malo igrao sa patchevima, a nemam pojma.
Sva sreća, imam ovaj forum i puno linkova i informacija.
Šta puno ?
Previše ! :jehon: Toliko puno da mi niš nije jasno.
Molio bih... ako nije neka frka...
jednostavno pojašnjenje kako se patchuje ?
ono, tipo:
1. spojiš-upališ
2. pokreneš Elf
3. kopiraš file...
...i tako
Ako nije frka... :smart:
Hvala
Nemoj brkati patcheve i elf. Prvo savladaj patchanje. Već sam ti napisao u drugoj temi za Tutorial.
Za elf-ove moraš imati ubačene određene patcheve da bi njih mogao stavljati na mob. Da ne dođe do zbrke bolje je ići redom.
Odlično,
Nemam pojma šta je elf i šta je prvo ?
nemam, ništa, neznam ništa.
Slažem se, ajmo redom.
Prvo i osnovno: (pretpostavljam backup)
1...
Ajde sad vi dalje.
Dakle idemo redom, prvo patchevi pa onda kasnije i elfovi.
Može?
Ajde, ajde.
Ne znam da li prvo patchevi ili flash ?
Trebam ubaciti hrvatski u c75 i m65
Koju verziju firmwarea imaš u tim mobitelima?
Flashanje u svakom slučaju mora ići prije patchanje.
Flashanjem mijenjaš cijeli softver, dok patchanjem mijenjaš samo dio softvera. Kad bi prvo patchao, a zatim flashao sav trud oko patchanje bio bi izgubljen.
To sam i mislio
,,,a sad idem otvoriti novu temu jer se ovdje malo offskrenulo. :wave:
hvala
Pozdrav,na svojem s65 sam ubacio master patch,el pack i sta sad dalje,neznam kamo treba ubaciti elfove
The Judge wrote
Bok,= Citat =:
E dobro...sad ću ja malo prekopat doma po arhivi pa ti se javim kasnije kad nađem....
EDIT; Evo mene iz arhive!!!! Sve što ti treba je upravo ovdje ispod!
- CX65 v50 @ CX70 v56 ( master-patch 3,1 (beta 3) + ELF - Loader )
Alati & Utility
1. README
2. Master-0.96
3. MasterPatch
4. Elf-Loader
Nadam se da si na ovakvoga šta mislio?! Ako to nije to...javi...Ima Judge još....na tavanu
Nijedan od ovih linkova ne valja više pa ako netko ima ...
Imam to negdje, sutra ću potražit.
Hvala,
Našao sam i stavio MPv14, i mogu pokrenuti elfove.
Pokušavam napraviti patch za wav 44KHz. Sve mi je u uputama (adpcmx65) jasno do onog dijela gdje se traži adresa za patch?
Ne znam kako iznaći adresu?
Pokušao sam bez adrese pa mi je v_klay izbacio grešku, očito je došlo do kolizije.
Ako upišem adresu iz patcha skinutog sa neta za cx70v56 dobijem isti patch i on ne radi.
Da li je taj patch možda ovisan o kakvoj biblioteci?
Vidim ovdje da si ti uspio pokrenuti patch. Imaš li možda patch za cx70v56 ili neki savjet ...?:hm:
Davno je to bilo. Tražim sad taj patch, ali ga ne mogu naći. Možda mi je promaknuo, a možda je i na nekom drugom disku. Ima toga za bacanje. Imaš tu zbirku patcheva za CX70, pa pogledaj sam, ako je meni promaknuo, ako ne bar imaš patcheva na kupu.
Lijepa zbirka,
hvala
Evo uspio sam pokrenuti kvaliteniji wav.
Naprosto sam rabio krivi audio konvertor čije datoteke nisu bile kompatibilne.
Zvuk je fakat puno kvaliteniji.:crazy:
Moj CX70 nažalost više nije upotrebljiv, raspao se joystick, pa mi jedino preostaje sjećanje, a ono nekad i nije previše pouzdano. Ono čega se pouzdano sjećam je da neke elfove nisam mogao pokrenut jer su mi dolazili u koliziju s pojedinim patchevima koje nisam htio micat. Uglavnom se radilo o pojedinim emulatorima (gamebox i sl.) pa nisam za tim previše ni žalio.
Moram priznati da me ono elfova što sam isprobao nije fasciniralo, te sam ih i maknuo iz aparata. Mp3 player mi je gasio mobitel, a pravo govoreći cx70 kao mp3 player :lol:, sa svojih 10mb ...
Sada tražim postoji li neki emulator ili slično koji bi mi omogućio pokretanje elfova na compu da vidim o čemu se radi.
I, može li se odabrati još neki jezik osim ruskog - s kojim, eto, ne stojim baš najbolje, a poglavito ako je pisan ćirilicom.
Registriraj se na www.siemensmania.cz, je da je stranica na češkom, ali imaju najveći izbor i elfova i patcheva za bilo koji Siemens.