-
Skin upload tutorial
Za ovu jednostavniju proceduru koristite LeaderGL Flex editor
1. Pokrenuti LeaderGL Flex editor (download), pa spojiti mobitel
2. Mob se prebacuje u "modem mode", a valja ga obavezno prebaciti u "normal mode" za nastavak rada
3. Kliknuti tab "Struments" i odabrati Resource explorer
4. Program učitava sadržaj moba, u kojem treba naći skin folder.
5. Kada nađete skin folder, kreirati desnim klikom miša novi folder koji ima isto ime kao novi skin (točnije kao .ski file)
6. Sad odabrati sve fileove od skina sa diska, obavezno desni klik i copy i nakon kopiranja, odabrati novi folder, pomaknuti se desno u prazan prostor i zaljepite sve (obavezno desni klik i paste).
7. Nakon kopiranja, ugasite mobitel, upalite, a u mobu bi trebao stajati novi skin
-
Kompatibilan skin za svoju Motorolu takoder mozete uploadati (instalirati) u svoj mob pomocu programa koji se zove Skins Manager V 0.51 iliti Skiman.
Nakon instaliranih p2k drivera za motorolu,pokrenite program,i kad se komp "spoji" s programom,samo stisnite na "install" i u novootvorenom prozoru mozete detaljnije prilagoditi skin (ja ovaj korak preskacem),te nakon klika na O.K locirajte .ski file na svom HDD-u koji sluzi za instaliranje skina,i stisnite O.K. Kad program zavrsi,izadite iz programa na onaj "X" u gornjem desnom kutu,te kad vas program pita zelite li restartirati (reboot phone),naravno,stisnite yes. Kad se mobitel ukljuci ponovno,u izborniku skinova u vasem mobitelu cete naci novi,instalirani skin. Vodite racuna o rezoluciji skina koja mora biti kompatibilna s vasim mobom,tj s reuolucijom vased LCD-a... Uzivajte! :)
Slika:
http://www.salji.com/out.php/i894_Skinsmanager.jpg
EDIT: Uploadao na rapid,a zaboravio uzest link... :) Evo jos jedan od mene kad sam vec uploadao:
DOWNLOAD
@ Inovator: :respect:
-
Skiman download