neznam probao ali em mi ga nije detektao em dok sam ga odabrao u non installed nece...
Printable View
neznam probao ali em mi ga nije detektao em dok sam ga odabrao u non installed nece...
moguce da x-fire ne podrzava postal 2. to mozes provjeriti ovako:tools-options-game. i tamo provjeris podrzavali tu igricu
Podržava Postal 2 Share the pain.
Si siguran da imaš multiplayer?:p
gle igra se zove postal 2 stp MP i igram cijelo vrijeme s botovima tako dugo dok mi neko nekaze odg i gledo u xf-u pod non installed games i podrzava al sta onda ili nekako u igri il na xf-u al na xf-u mora nekako....KAKO!?!?!?!?
Taj dio baš ne kužim.= Citat =:
ili nekako u igri il na xf-u al na xf-u mora nekako
Znam da je multipalyer- zaje*bavam (:D) te.
A jel si namjestio u xfire- u kad stisneš na postal stp, manual setup i onda stavis path do igrice?
ma jesam ali onda dok idem na mapu gdje sam instalo pstl mi kaze da nije mogo nac path do c:/........system/postal2.exe e i probo ja stavit ikonu u tu mapu al nista jer jednostavno ikone pstl2.exe nema nema ne kuzim to jednostavno
isss ... a jesam glup saznao da se nemoze preko xfa ali moze se preko gamespya i lijepo mi je u instalaciji pisalo INSTALL GAMESPY FOR ONLINE GAMING omfckingd