Pitanje ako neko zna nekog unlockera.blizumene jer ,sam probao sa turbo sim itd ,ali neće kod je na t mobile ,atrba mi za tele 2 ,mali mi je u bolnici ,hvala to za njega ne za mene
Printable View
Pitanje ako neko zna nekog unlockera.blizumene jer ,sam probao sa turbo sim itd ,ali neće kod je na t mobile ,atrba mi za tele 2 ,mali mi je u bolnici ,hvala to za njega ne za mene
Pogledaj na Kastanjeru u Chipoteci, oni to rade.
bio sam u ćipoteci ,nemgu to napravit nemaju opremu:cry: :cry: iskreno da mi nije za malog nebi to stavljao ovdje jer mi nije prikladnono , i ban mogu dobit ,ali ponekad nažalost zbog okolnosti mali mi je 2 tjedna ubolnici na 5 katu,da sam znao da se nemože unlock nebi ga uzimao .-zamolio bi moderatore ako mogu da ne obrišu dva dana hvala,nije bitno ako ima u poreču ili u rovinju za unlock
aA jesi bio u onom malo ducanu sa lijeve strane kada ides od tehnicke skole prema Mup-u.Znam da oni isto vrse unlock.
nema ti unlocka nigdje, ne trebaš tražiti...
Ipak, postoji način preko interneta i kalkulacije koda. VIDI OVDJE
Cijena je 15 €.
stvar se može otključati sa tornado SIM-om, nađi kod sebe tamo servis koji to ima i rješit će ti, ako zna. zbog prirode zahtjeva, ostavit ću temu, no bit će zatvorena, a ako tko ima neke kontakte, neka ih pošalje Aaronu na PM