odjednom stao, preko tipke se nece upalit, kad ga spojim na punjac tipkovnica pocne svjetlit, display nista ne reagira. hardwer il soft u pitanju? nekome se slicno desilo?
Printable View
odjednom stao, preko tipke se nece upalit, kad ga spojim na punjac tipkovnica pocne svjetlit, display nista ne reagira. hardwer il soft u pitanju? nekome se slicno desilo?
Mislim da je softverski problem. Mozda bi pomoglo da stavis novi soft unutra...
EDIT: Mozda bi bilo bolje da modovi prebace ovu temu u firmware/modding/unlock,jer mislim da nije hardverski problem...
sad je 3:28h, vec duze trazim flash za c450 al nigdje, svi linkovi broken... ako netko zna di nek se javi!
i par pitanja:
- flash u mob mogu preko pst?
- bilo koja verzija flasha moze u njega?
- nakon flasha ne trebam flex fajlove?
sad ce neko se javit sa "bilo vec, pretrazi forum", al trazio sam i nista konkretno nisam saznao...
i da, vidio sam da se spominje i neki bootloader, jel mi i to treba ili mogu flashat bez...?
sad sam trenutno ovakav :retard: od trazenja, pomozite da budem ovakav :japan: !!!
vidim da si ove linkove tek tako nabrzinu nabacio... pretrazio sam taj citav forum i svaki link je kriv, to su stare stvari i soft pa se izgubilo i obrisalo pretpostavljam. i preko ovih file sharing prog sam trazio... nasao sam neki sa ekstenzijom vf3 a to je za victorgsm soft koliko sam skuzio, al ni njega ne mogu nigdje skinut...:hm:
neki drugi savjeti?!
bilo je kasno kad sam tražio, još da sam u to doba pretraživao 100 stranica, popizdio bi...
uglavnom, znam što misliš pod vf3, ja sam 55R TRIPLETS full flash flashao preko tog toola.
da, linkovi su mrtvi, treba čekati Judge-a, možda on ima negdje. a ako ne nabaviš, probat ću ti ja nešto srediti.
Poštovanje, GoGs
vf3 je ekstenzija za victora, ako si skinuo takav flash, nemoj ga brisati. postoji crackan victor s kojim se može flashat C450, dosta je to star program, ja ga imam negdje, ako ga nitko ne uploada, budem ga iskopao. C450 je inače dosta nezahvalan mob za flashat, veliki alati poput smart clipa su ih znali trajno upucat :)
A ko kaže da ga nema za skinut.....
Download victor GSM
EDIT; A evo i softa kojeg možeš normalno flashat
DOWNLOAD
i još jedan DOWNLJOAD
ispravan link je :
http://www.filefactory.com/dlf/f/6be...b-Com_Port_zip
pošto nisam doma ne mogu provjeriti je li riješ o baš onom victoru koji je potreban za ovo, ali probajte dečki;D
eh sad, ako mob ne mogu nikako upaliti vec samo tipkovnica svijetli kad ga prikljucim na punjac, treba li komp prepoznati ista kad ga spojim usb kablom, jer meni nista ne detektira? prije mi je spajanje na komp preko usb sljakalo...
i onaj test point sto sam naisao na par mjesta, cemu mi on sluzi?
jel mi je uopce potrebno da detektira mob na usb-u il ima neki prog koji pise direkt po usb bez drivera kao sto je slucaj sam com portovima?
evo vako:
- mobitel se nikako ne moze upaliti
- kad nije prikljucen na punjac ne reagira na bas nista
- kad ga prikljucim na punjac, tipkovnica pocne svjetlit i ostaje da svijetli, kad pritisnem (isto kao i kad ju drzim duze vrijeme) tipku za paljenje i ovo vrijedi samo za nju, tipkovnica blicne, tj. ugasi se svjetlo tipkovnice i odmah natrag upali, pritiskom na ostale tipke nista se ne desava
- spojim ga na usb i komp nista ne detektira bilo da je mob na punjacu il ne...
pitanja:
1. test point mi sluzi za?
2. raw write po mobu ako tako nesto postoji?
3. za stavljanje ikakvog flasha i bilo kakve druge operacije na mobu dali je potrebno da bude upaljen?
1. Za ozivljavanje nakon softverskog ubojstva samog mobitela kao i za otkljucavanje mobitela...
2. Nikad cuo... :dunno:
3. Pozeljno je da je upaljen,a ako nije moguce,onda treba bit upaljen u boot modu (*# i tipka za paljenje zajedno). Ako je i to nemoguce,onda se radi TP...
:respect: