evo zanima me isplati li se uzet ga za 990-tak kuna jednostavno zasto je tolika razlika u cjeni između tele2 i t-mobil dali se normalno moda kad je kupljen u tele2?
Printable View
evo zanima me isplati li se uzet ga za 990-tak kuna jednostavno zasto je tolika razlika u cjeni između tele2 i t-mobil dali se normalno moda kad je kupljen u tele2?
Najvjerojatnije je cid53 i u tmobile- u i u tele2- što bi značilo da se ne može patchat.
Ali možeš stavljat drivere i to sve.
sto znaci nema sanse da ga patchan moze li se fleshat u sto drugo jeli tko uopce uspio u njega ubacit patch
Možeš ga flashat jedino u k810 (dobiješ trackid i photofix- ništa posebno).
A od moddanja možeš ubaciti drivere za zvuk, kameru, za display, poseban meni. I to je to od modanja.
A nema šanse da ga patchaš, nikakve (za sad, mislim da se radi na nečemu čime će se moći patchati cid53).
Nitko nije uspio u njega ubaciti patch, niti se može spustiti na cid52.
Sve ovo što sam napisao odnosi se na sadašnje vrijeme. Možda već drugi tjedan izađe nešto što će omogućiti patchanje cid53.
Jedino ako baš potrefiš neki koji nije cid53- makar je to malo teže (ako ne i nemoguće).
Zato što su u t-mobile-u obični derači tuđih novčanika.
Pardon ne baš svačijeg novčanika, samo onih mazgi koje se ne može pomaknuti - a vole za svoj novac dobiti manje :funny:
Ako se netko prepoznaje u ovim riječima, zbilja mi je žao momci i cure ;) Samo tako nastavite! T-mobile je najbolji :hrv: