Počelo je jučer, danas se ponovilo.
Naime, nekakav "bip", sličan onome koji računalo ispusti kada se uključuje. Iz čistoga mira se javi taj bip.
Znate li što bi moglo biti?:respect:
Printable View
Počelo je jučer, danas se ponovilo.
Naime, nekakav "bip", sličan onome koji računalo ispusti kada se uključuje. Iz čistoga mira se javi taj bip.
Znate li što bi moglo biti?:respect:
To ti se javlja dok radiš u windowsima? Jesi li primjetio možda neko blokiranje sustava u trenutku prije ili poslije tog "bipa"?
Možda laptopi imaju neki svoj razlog za bipanje, događalo mi se nekad na pc-u da se zablokira sustav, sve stane, počne se gušiti i kad bi bilo šta stisnuo na tipkovnici - oglasio bi se bip. Nakon nekog vremena kad se komp smiri, sve se vrati u normalu. Ako ti se ništa od ovog ne događa onda je kod tebe nešto drugo u pitanju..
Da, u Windowsima.
Nema veze što radim, jesam na netu ili u Wordu. I, to nije zvuk iz zvučnika nego baš onaj "elektronski bip".
Tražio sam po netu, ima na milijune sličnih problema, i svi su vezani za Toshiba laptope, ali odgovora nema.
identična stvar meni na lenovu, svaki puta kad je neki error ili prazna baterija, javlja se taj neugodan beep koji nije kao onaj defaultni beep di drzis dugo neke tipke pritisnute, nego je znatno jaci i bas probija zvuk. Nedaj boze da si na balkonu pustim glazbu za spavanje i nakon 2 sata kad se baterija isprazni zaspim... momentalno budjenje