Ja cu uskoro kupiti c170 koji podrzava samo 098,a ja ga zelim koristit sa tomato karticom,da li se ga moze otkljucati da radi na tomato?
Printable View
Ja cu uskoro kupiti c170 koji podrzava samo 098,a ja ga zelim koristit sa tomato karticom,da li se ga moze otkljucati da radi na tomato?
Da,može se otključati već godinu dana (možda i dulje) samo nema besplatnog rješenja.
Sada je sve ok,dala sam ga dekodirati i platila 50 kuna :)
Nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja otključavanja putem šifri, na ekranu mi sada stoji "telefon zaključan, povratak na uslugu"
Ima li pomoći???
Zezam te...naravno da postoji način....
Slušaj dolje;
11. Zapiši si imei telefona...(*#06#)
2.Stavi karticu od nekog drugog providera i upali telefon...
3.Kad kaže "wrong card" ili "invalid sim" utipkaj;*2767*688TvojIMEI,primjer:
> *2767*68835363900065487#
> imei ima 14 brojeva,zato ignoriraj one tri znamenke iza ove crte "/" (slash)
4.Telefon će se restartati i tad bi trebala radit i ona prva kartica...koja nije radila
---->ovaj korak 4 ti je samo za temp unlock,znači privremeno odključan kad upališ mob...
Zaključat će se ponovo (što se kod tebe dogodilo) totalno....
5.E sad,nakon što se telefon restarta u koraku 4, ne pritiskati ni jednu tipku,
ništa ne dirati...bjež od njega...
>samo moraš utipkat *0141# i pritisni "send" tipku..
6.Trebala bi se pojavit poruka koja kaže da je "your phone is personalized"
7.Ugasi/utrni/zgasi telefon i ubaci karticu od #nekojeg# provajdera
8.Trebo bi tražit "Enter SIM lock password" na ekranu....
> unesi 8 nula (00000000)
9. I trebo bi bit odključan
_____E sad...to bi radilo super da ti se nije dogodilo ovo što si ti već sprčko...ali probaj...više nemaš šta izgubit.....:hrv:
Evo uspio sam.Jeeeesss.
Jedino kad stavim karticu od druge mreže javi mi se ponovo ista poruka na displeju.
Ali kad stavim karticu od original mreže na koju je kodiran, onda radi normalno.
Ma bitno je da radi.
Dužan sam ti cugu. :)
Kodovi su samo za stare modele do x680 sve dalje je box unlock= Citat =:
Za koje to sve mobitele vrijedi?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58293
Ubacio sam karticuod tele2 u c-170 koji je kodiran na T-com .
Napravio sam sve prema gore navedenom i od tele2 kartica radi samo moja . Probao sam još neke Tele2 kartice i neče ni jedna raditi. Kada ubacim od T-coma moram tipkati 8 nula i rade.
Probao sam postupak za vip i kada ukucam *0141# izbaci mi poruku da mi je mobitel već personaliziran.
Dali mogu otkodirati na vip ili samo može biti otvoreno dok se ne ugasi mobitel ?
također napravio ovaj postupak koji je opisan u 9. koraka.
mob je zaključan bio na t-mobil ali sada radi i na vip, ali kad stavim karticu t-mobil traži me pin i onda password za mob i onda samo upucaš 8 nula...
hvala..