Treba mi wifi kartica za mobitel,tražio sam po internetu i nikako je ne mogu naći
radi se o ovome
zanjima me ako netko zna gdje to mogu kupiti i za koliko
Unaprijed hvala na odgovorima:respect:
Printable View
Treba mi wifi kartica za mobitel,tražio sam po internetu i nikako je ne mogu naći
radi se o ovome
zanjima me ako netko zna gdje to mogu kupiti i za koliko
Unaprijed hvala na odgovorima:respect:
Ima li tko kupiti gdje u HRV stvarno mi treba:respect: :respect:
Imao sam jednu i znam gdje ima za kupiti, no necu ti reci jer nemas niti osnove internetskog bontona.
Kako si ti to odmah skonto da mi nismo čuli za to. Stvarno nemaš bontona rospaya nemoj mu nis dat
Eto ispričavam se ako sam bio nepristojan ali mi stvarno treba ta kartica i molio bi @rospayu da mi kaže gdje je ima za kupiti:respect: :respect:
Evo samo da se zna kao sto idite u prethodnom postu ispričao sam se na nepristojnosti i poslao sam @rospayi dva pm-a da ga molim da mi reče gdje ima kupiti wifi karticu jer mi je stvarno hitno i treba mi ta kartica a on nije ni odgovorio
eto samo da se zna
ja ne znam tko je ovo učinio,tj. tko može admin ili moderatori ali ovako moj prvi post nije išao
Išao je ovako:
Ima li to kupiti gdje u HR,onda sam opisao o čemu se radi i dao link sa slikom
uostalom zasto bih uopće prvi post moje teme bio
"ne mogu vjerovati da niste čuli za to!!!!!!!!!!" a nitko nije ni odgovorio!!!!
Ti si malo zbunjen, ha?
pa daj ponovo napisi opis i stavi sliku ako hoćeš odgovor
doticni kolega traži wifi sd karticu jer uređaj koji je kupio nema wifi pa bi s ovim rješenjem htio rješit svoj problem,
sd wifi card
pa ga zanima gdje bi se mogla nac i po kojoj cijeni
a je li on slucajno kada cuo za gumb edit????
stvarno si drama!
Evo @hoc vam je objasnio što tražim,molim vas bez suvišnih odgovora
ako netko zna neka reče:respect: :respect:
hmm...znam ja,al ti necu reci et toliko......
kreni najprije malo pravila citat na forumu!
LOL...ionak će moderator sve ovo pobrisat zbog OT-a, ali ****** drama, ne možeš doći uletjeti sa pretpostavkom da nitko nema pojma i tražit nekoga da ti pomogne i uštedi ti par sati kopanja po Internetu (a možda i više ovisno o tome koliko si (ne)sposoban). Nauči se odnositi sa ljudima (jer i mi smo ljudi koji ovdje visimo 24 sata dnevno ;D) pa ćeš možda dobiti više konkretnijih odgovora na to što si pitao.
@drama, nemoj da te ja moram uciti kako se posta na forumu..
Pitas jednom i cekas odgovor, ako ti nitko ne odgovara znaci da nitko ne zna ili nema, postanjem 100 puta isto pitanje neces brze doci do odgovora vec ces samo naljutit moderatore i ekipu na forumu.
Takodjer nisi dao dovoljno informacija, jel ti treba CIF, SD ili kakva vec kartica, oke bi bilo da si napisao i za koji uredjaj ti treba, da se zna tocno, vjerovatno bi ti netko prije odgovorio nego ovako..
Ispricao si se, sto je oke s tvoje strane pa cu ti ja ponudit rjesenje problema.
Ja osobno nisam vidio kod nas da ima gdje za uzet, zato nazovi sve moguce trgovine gdje imaju tih kartica i pitaj ih jel imaju i jel mogu nabavit, ako nitko nema jedino rjesenje ti je ebay..
Temu cu lockat zbog offtopica i nepotrebnog prepucavanja, a ako netko zna di ima za kupit kartica - PM dramu..
:tclosed: