-
Problem sa scanerom!
Naime radi se o scaneru marke Trust easy web scan 19200! drug mi je skinuo driver sa neta za njega... i na prvi pogled sve izgleda za 10!
Potpuno je isto sve bas kao i prije, da napomenem samo da sam ga prije koristio pa izgubio driver..., ali ovaj put jednostavno nakon instalacije mi trazi neki usb device found i za njega mi trazi driver! ja mu dadnem tamo sto ima u jednom folderu,ali kako on kaze nije to to!!!
Da li neko slucajno zna rijesenje mog problema?
-
To mora da je neki driver koji ima na CD-u od Windowsa. Umlati kakav instalacijski CD od Windowsa i udri search kad ti pita drivere...
-
hmmm...upravo isprobao to tvoje nije!!!
ja koliko se sjecam prosli put nije bilo nikakvih problema samo izvrsio taj install i sve je islo kao po loju... dok sad.... neznam!
-
a cekaj tunja jel taj skener se steka samo na usb port,mozda trazi usb 2.0 drivere mada sumnjam da to nemas instalirano to svi danasnji racunari imaju,ili pak mozda je skener pre star pa ne podrzava 2.0 mozda je i to moguce...
-
da samo se steka na usb... stavljao sam ga i na usb 2.0 i na obicni isti je problem...
a drivere imam instalirane za usb2.0 neam pojma koji mu je djavo!
-
Neznam dali ti sta ovo moze pomoci ako nisi bio na ovoj stranici pogledaj ovo pa skini odgovarajuci driver i imas jos neke upute
Trust Easy web scan
-
hmm gledao sam tu stranicu to je taj scanner sve to stima samo sto nece...pogledat cu jos neke stranice!
-
Imao sam i ja sl. problema sa scannerom...uvijek mozes probati druge drivere...Probaj s ovim
-
hmmm...mislim da na onoj stranici nije driver kojeg ja trazim jer meni treba iskljucivo za easy web scan!!!