-
Data connection refused
Pozdrav!
Imam Blackberry 8700g. Imao sam aktiviranu Instant BB uslugu kod T-mobile-a, ali ipak nemam toliku potrebu za mailom u džepu i danas sam otišao odjaviti tu opciju.
Sad mi na ekranu berrya piše Data connection refused. Što to znači?
Također, primjetio sam i da nemogu surfati Operom Mini, jednostavno se ne spaja više na net :(
Nije valjda da je s berryem na net moguće samo ako je instant opcija uključena?
To mi je previše malo, jer imam 150kn pretplate + 25 kn opcija poruke + 50 kn w'n'w midi... pa mi je puno davat još 80kn za to da bi mailove dobivao...
-
Ovo data connection refused mozes rijesiti tako da formatiras uredaj (opcija wipe handheld) ili stavi novi OS (moj prijedlog), ali to sto ti pise apsolutno nista ne znaci, wap bi ti trebao raditi, probaj nazvati sluzbu za korisnike da ti posalju nove postavke.
-
-
Ja imam sličan problem, pa me zanima kako da prebacim taj softver, odnosno, da ga instaliram na uređaj? Preko USB kabla samo, ili da ga nosim nekome?
I koliko ja znam, 8700g nema mogućnost slanja/primanja MMSova niti interneta ako nema dodijeljen APN, odnosno, ako nije aktivirana BB usluga
-
Da preko USB-a, skines .exe s onog linka ako koristis T-mobile, ja bi ti preporucao da skines i novi desktop manager (zbog application loadera) te pokrenes i pratis daljne upute...
Sto se tice MMS-a, probaj ovo napraviti,
http://www.petersanchez.com/2007/02/...essage-issues/
pa zatrazi postavke od T-mobilea
-
Hvala, probam ovih dana, pa javim...
-
Pitanje je koji browser koristis. Ako je BB browser u pitanju, onda se prebaci na T-Mobile Browser.