pozz to su mobiteli koji me zanimaju a sad vi napišite koji je od njih najbolji i koji biste mi preporučili zanima me kamera, softver ,zvučnik i baterija HVALA
Printable View
pozz to su mobiteli koji me zanimaju a sad vi napišite koji je od njih najbolji i koji biste mi preporučili zanima me kamera, softver ,zvučnik i baterija HVALA
W880i: kamera 2,0 mpx (loše slike), softver dobar, zvučnik dobar, baterija dobra.
K530: sve isto kao na W880, ali je softver malo lošiji.
K770: kamera 3,2 mpx autofocus (solidne slike), softver dobar, zvučnik slab, baterija slaba.
K810: kamera 3,2 mpx autofocus bljeskalica (najbolja od svih), softver dobar, zvučnik slab, baterija dobra.
Po meni K810 je najbolji, a zvučnik se da srediti ubacivanjem W880 acoustic drivers (ili neke druge, po tvom izboru).
BTW, svi mobiteli imaju solidnu BST-33 bateriju, osim K770 koji ima BST-38 bateriju.
ok hvala budem onda kupio k810i ali me zanima k800i ili k810i koji da radije uzmem znam da su skoro isti da imaju samo različite maske ali koji mi onda preporučate
Uz napomenu da je sw povremeno sporiji tipa kod pregleda slika..., tipke su koma jer iako se naviknes nakon nekog vremena na njih i dalje su miljama udaljene od neke ergonomicnosti...
Tocno iako mi se jako dopao kontrast ekrana, cak i vise nego na w880 (mozda je do konkretnog primjerka).
Jedinog njega nisam imao, pa.....
Zvucnik bi ja rekao prosjecan...niti smrdi niti miris ;D Otprilike jednako kao na w810... Zanimljivo da mi je na NON walkman serijama zvucnik uvijek bio bolji osim na k800/810...
Istina...uz preporuku da ako ne patis na dizajn ustedis par sto kuna i ubodes k800 :thumbup:
k800 > radi gore navedenog razloga :comp:
Hvala Svima Na Savjetima Pozz
preporuka svakako ide za K810 jer je opcenito u ovoj konkurenciji najbolji izbor.kompletno je opremljen i kvalitetno izradjen.sminkeri iz W serije mu nisu ni do koljena(W880,W890...).
to sam i mislio k800/810 su najbolji hvala i danas ga kupujem =) :)
k810 definitivno,k770 je neki cudan,manji ekran,tesko napravit dobru fotku,tipke nisu bas nesto,ne znam kaj su htjeli s tim mobom..
Glavna razlika između K800 i K810 je maskica, možda je nekima K810 ljepši, ali na njemu zna ostat packi... A to jako živcira, pogotovo mene na W200, to se može brisat jedino nekom krpicom (meni najbolji rezultati su s WC papirom :respect: XD)
to je ujedno i jedina mana na K810.nekome ce smetati mala rezolucija videa,tipkovnica i jos neke stvari,ali cinjenica je da je K800/810 best buy u svojoj klasi i ne mozemo cjepidlaciti kad vidimo za koliko ga se moze nabaviti po oglasnicima.
joj ljudi dobio sam w880i od ujaka iz švicarske a sad mi se ne isplati kupovati k800i ali nema veze mob mi je dobar i sviđa mise zbog toga što je jako tanak al kamera je dobra samo vani baterija dobra i muči me mali ekran samo 1.8" joj kak su s tim zabrljali pozz