[N73 me] problem sa tele2 - ne mogu uspostaviti poziv
Pozdrav ljudi.
Imam N73 i nasao sam uputstvo ovde na netu kako da ju prebacim u music edition i supeo sam ali imam jedan poveci problem nakon toga....Neradi mi Tele 2 kartica...sve ok spoji se na mrezu,sms primi ali niko menemoze nazvati niti ja mogu zvati ni slati sms...Kartica je ok stavim ju u drugi tel i sve sljaka a i u N73 sam isprobao vise tele2 kartica i sa svakom istoi problem dok na sim kartice dr mreza radi. Kako da resim taj problem?
Hteo sam da vratim N73 na ie ili na clasic ali nemogu jer je ovo najnoviji softver i nedozvoljava da ju prebacim na neki drugi :(
Sta da radim ?
Trenutno imam u telefonu verziju v4.0812.4.3.1. Kada bi ju nekako mogao spustiti na nizu verziju mogao bi i tel nadograditi na classic n73 ili n73 internet edition. Malo sam svrljao po netu i vidim da nisam jedini sa ovakvim problemom uglavnom music edition prave probleme sa odredjenim karticama.
Oce li Nokia izbacivati novu verziju softvera uskoro,znali se to ? pa ako hoce skoro izaci da pricekam ili znate neko resenje :)
Hvala
P.S
Ovde vidim da se pojavio noviji softver 4.0723.20.1 http://www.ezadar.hr/clanak/nokia-ob...e-za-n80-i-n73
Koji kod trebam imati da bi mi taj softver bio dostupan sa nokiinog sajta ?