DA li je moguce ikako povratit fontove koji su nekada na racunaru bili pa je C disk formatiran??? problem je sto sam zaboravio naziv fonta... !!!! pa bi ga mogao onda lagano skinuti!
Printable View
DA li je moguce ikako povratit fontove koji su nekada na racunaru bili pa je C disk formatiran??? problem je sto sam zaboravio naziv fonta... !!!! pa bi ga mogao onda lagano skinuti!
Možeš probati s nekim programom za vračanje podataka s formatiranog diska.
Ali fileovi su često oštečeni i neupotrebljivi.
Po mojem iskustvu ne ide.
a koji su to programi?nea veze nek mi ga samo nadje da vidim kak se zove... poacu ga opet skinuti
Kad mi se boot shebao na HD, ovo sam koristio.
Recover My Files
Data Recovery
Teško da češ naći išta nakon što su na c: stavljeni novi windowsi. Bilo kakva aktivnost na particiji smanjuje šanse za povratak starih datoteka, pošto se nove "fizički" pišu na mijesto starih.
R-sudio data recovery
Restoration - freeware
Ukoliko si slučajno izveo full format, onda stvarno nemaš šanse za pristupiti podacima, pošto on (ako sam dobro upućen) fizički prepisuje sve jedinice u nule na disku, ostavljajući ga tako potpuno praznim. Quick format samo miče unose iz MFT-a, i time prijavljuje prostor kao slobodan za pisanje. Ispravite me ako griješim
Tako je... Tvrdi disk je re re-writable... (laički rečeno)
In the quiet words of the Virgin Mary... NE! morat ćeš se osloniti na svoju memoriju i iščeprkati naziv fonta
hmm...ako sta znaci izveo sam quick format... evo pokusao sam dva ova gore navedena programa nisu nista pokazali... pokusat cu i sa ona slijedeca 2 pa javim ako bude sta!
Ne'eš nista izvadit koji god format da je u pitanju...
uvjerio sam se u to i sam... vidim da nema smisla pokusavati ista vise!!!
moze closed!