Ruter nece da radi na novi IP adrese sta sad???
bog svima.Imam veliki problem sa interneta.Koristim internet od Kabekski operator vec 2,5 godina.I naravno kod kuce sam postavio Ruter Netgear i radio je super sve do pred nekoliko dana kad su mi promenili IP adrese.Kabelski operator inace koristi od MakTelekom.E sada ovaj moj provajder menja sve stare sa novi IP adrese no kad ugjem u BASIC SETING stavim novi IP adrese ruter kaze EROR greska u IP i GATEWAY IP adresa je.pr. 213.136.177.6 a GATEWAY je 213.136.176.1 (static ip) i tu vec je problem t.j. ruter ne prihvata podesenje pise da GATEWAY treba da bude 213.136.177.1 i sad problem.Nemogu da se zalim u Kablovskoj zato sto oni ne dozvoljavaju da kod kuce koristimo rutere -- stvarno glupost - velika glupost a meni treba WI-FI za lap top kad sam kod kuci a kabel je u radionicu dole.STA SAD stvarno strasno,nemogu da poverujem da nemogu da prikljucim ruter pa ludi ja ne znam u kom svetu zivimo mi Makedonci zasto se ljudi glupiraju .Ima li neko Ideja sta moze se uciniti za moj problem ili nekakaf sovtver ili ruter se nekako drukcije podesiti ili sta ,stvarno problem ili da menjam OPERATOR pozdrav svima .POMAGAJ TE :cry: :cry: :cry: