ovako, neki nesporazum bio, nema neku opremu svu ni garanciju.. uglavnom otpada olympus...
sutra il sad jedan dan idem po fotic, i u prvom planu mi je sony t70 1730kn u protisu... posto nema t300 na crno, 700kn vise zbog veceg ekrana ne dam..
a i zelim fotic s garancijom jer mi na prosloj t seriji otiso klizni mehanizam, sad cu vidjet kolko je popravak..
jel na t70 se lako otvara taj klizni u đepu, da mi se ne bi stalno otvarao pa sjebo il da pocucla bateriju u đepu..
sta sam jos vidio zanimljivo,
benq t800, neki novi model,
http://www.benq.com/products/digicam/?product=1125
tanji je nesto, isto ok zvuci na papiru, 3'' lcd, no jeftiniji je 100kn samo od sonyja..sto mi je cudno,slabija marka pa bi trebo bit jaci fotic, jer malo sam skeptican prema benqu, sony mi zvuci ipak bolje..
od ostalog nisam primjetio nesto dobro a da nije veci od ovih(jer i ovo mi je debelo malo, meni je bitno da je sto tanji, manji da nosam uvijek u đepu, jer jedino mi takav i treba da je blizu da ga mogu koristit a ne razmisljat bi li mogao danas naic na nesto za slikanje i na kraju vecinom mobitelom slikat)..
mpx nisu bitni, jer ionak cu vecinom slikat na 5mpx, w serija mi nije nesto, je jeftinija nesto no katastrofa im je lcd(osim ovih najnovijih) a hocu pregledavat slike na vecem i boljem ekranu.
pa mi nekako sony t70 zvuci najbolje, jedino sam skeptican prema kliznom mehanizmu i dal se brzo guli(slider recimo kao na nekim modelima) ako uzmem crni..