Ne bih htio za sada otključavati P1, nego maknuti t-mobile customizaciju. Hoće li imati problema s time ukoliko sada upgrade-am firmware telefona (malo me zafrkava wlan pa bih vidjeti hoće li upgrade fw-a što pomoći) ?
Printable View
Ne bih htio za sada otključavati P1, nego maknuti t-mobile customizaciju. Hoće li imati problema s time ukoliko sada upgrade-am firmware telefona (malo me zafrkava wlan pa bih vidjeti hoće li upgrade fw-a što pomoći) ?
Ja sam kupio pred mjesec dana p1 i napravio debrand/upgrade prema tutroijalu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53186 radi odlično i nema više t-sranja, dobio sam hrvatski jezik što mi odgovara. Sad jedino ne znam da li je najnoviji soft.
A kad je naslov teme i unlock, i mene zanima kako i koliko love?
pošto se radi full unlock, cijena se kreće od 200-400KN, ovisno o servisu.
Trenutno je moguce raditi skoro sto hoces sa mobitelom...
Mozes promjeniti pocetne animacije i zvukove, ikone, skoro sve...
Ako zelis debrandirati mobitel onda odi na link koji ti je "debeliz" napisao...
Jos jednom za svaki slucaj: (Link)
SVAKAKO PRIJE DERRANDRIANJA NAPRAVI GDFS BACKUP!
Ako imas problema sa WLANom onda napisi sto te muci, mozda mogu pomoci. Mislim da Debrandiranjem neces nista novog dobiti na tom podrucju...
Nisam niti misilo sa debrandiranjem postići nešto što se wlana tiče, nego upgradeom firmware-a.
Mislim da se P1 i moj AP Dlink DWL-2000AP+ baš ne vole previše. Nakon resetiranja AP-a P1 se uspije spojiti i sve radi, kada odem od doma i vratim se i pokušavam se ponovo spojiti komunikacije p1-ap ne radi (ne dobijem od DHCP servera IP adresu pa postavi neku divlju, a ne radi ni kada mu podesim ručno IP adresu koja mora biti).
Kada zresetiram AP ponovo se uspije spojiti.
S AP-om je inače sve u redu, hrpetina laptopa je bila spojena preko njega i oduvijek je sve uredno radilo.
Na P1 je isključen Power saving za WLAN jer koliko sam čuo to zna raditi probleme s nekim AP-ovima.