http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro-2413.php
http://thumbnails.imajr.com/2635-2-1053898.jpg
http://thumbnails.imajr.com/2635-5-1053900.jpg
Printable View
Pih, bezveze :banme:
Post je ironican i molim Vas da ga ne shvatite ozbiljno. Da sam mislio ozbiljno ne bi stavio smajlija "ban me please"....
jel se moze znati zasto je bezveze?
Pakleni stroj!
Stvarno ne znam šta bi covjek mogao više tražiti.
anas je u Taiwanu HTC predstavio vec dugo prizeljkivani model Touch Pro, svima na poznatiji kodnog imena Raphael. Touch Pro je bazicno HTC Touch Diamond sa slide out QWERTY tipkovnicom. Dolazi opremljen sa 2.8" VGA ekranom osjetljivim na dodir, HSDPA/HSUPA prijenos podataka i 3.2 megapixelna kamera sa autofokusom.
Poput Touch Diamonda, predstavljenog u Londonu prije nekoliko tjedana, Touch Pro takodjer sadrzi novo TouchFLO 3D korisnicko sucelje i home screen. TouchFLO 3D pruza visoko rezolucijski 3D animirani dozivljaj upravljanja uređajem. Danas to pocinjemo zvati finger friendly okruzenje.
Naravno HTC Touch Pro dolazi opremljen s novim Microsoft Windows Mobile Professional operativnim sustavom, verzije 6.1 te 256 MB radne memorije i 512 MB interne flash memorije. Uz to tu je SD 2.0 kompatibilan utor za microSD kartice do 8 Gb, no vjerujemo i u skorijoj buducnosti i od 16 GB micro SD kartice. Uz to opremljen je poput Diamonda sa GPS-om i WiFi-em.
Touch Pro sadrzi 1350 mAh bateriju koja bi trebala pruziti 8h razgovora te 2 tjedna cekanja na poziv. HTC Touch Pro mozete ocekivati na trzistu u Europi, Aziji i srednjem istoku krajem ovog ljeta. Sjeverna i Juzna Amerika krajem godine. Cjena nam nije poznata.
Link na fotke i info: http://mobile-place.info/home/index....=192&Itemid=88
Mogu samo reci da uz TouchFLO 3D jos i QWERTY tipkovnica, ovo je ultimativni naslijednik Tytna II.
Kad sam vidio vijest jucer, sam se dobro zamislio i sve mi se vise cini da ce ovo biti moj sljedeci uredjaj... :respect:
Heh, da je para za ovakvo nešto :cry: Sigurno će koštat minimalno 7k kuna.
Inače, uređaj je...perfektan!
ma neće minimalno 7000, bit će sigurno kao TyTN I i II, cca 6500
Ne bih baš rekao. Puno je...jači. I TyTN II je koštao 400-500 kuna nego TyTN kad je izašao, a nije imao nešto znakovito bolji hardver.
jači je, nisam ni rekao da nije - ali ipak smatram da nije za tu cijenovnu kategoriju... to je samo moje osobno mišljenje, možda se i varam... ali definitivno se nadam da nisam pogriješio u procjeni ;D
A čuj i ja se nadam, iako bi moglo bit i malo niže, ali šanse za to su realno nikakve :p
naši susjedi su ga procijenili na 549€
http://www.tim.it/consumer/c365/i414...61/prodotto.do
e sad, ako netko zna talijanski neka pogleda jel ima kakva caka osim ove što je nedostupan :)
Symbian, to na linku je HTC Touch Diamond, a ovdje je rijech o HTC Touch Pro ;D
Cjena HTC Touch Pro= 2 x HTC Touch Diamond, salu na stranu, nema tu puno mudrosti, cjena ce biti u rangu Tytna II, obzirom da ce to biti HTC-ov glavni top model.
Evo da se i ja malo ubacim, što reći nego AAAA, super.
Po specifikacijama je super, mada mi vanjštinom i neje nešto lijep.
Ajde mogli su staviti i nešto jaču bateriju npr. od 1500 mAh, a ne ovo 1340 mAh. Ipak radi se o VGA ekranu i procesoru takta 528 Mhz, što ipak pije.
A moja procijena cijene koštanja je oko lopovskih 6000Kn - 6500Kn
1340 je sasvim dosta za ovakav komunikator, a i pogledaj specifikacije - valjda bude i toliko trajalo u RL. Meni je ovo fantastično lijep uređaj, ljepši od bilo kojeg Samsunga, Prade ili kojeg već fashion modela ima. Ali to je subjektivno. Jedino što bi zamjerio su zelena slova na tipkovnici, nikako mi ne pašu - previše su retro.
...vidiš ukusi su različiti, meni ovo i nije tako loše sa zelenim slovima na tipkovnici u HTC stilu (mislim što se zelene boje tiče), vuče na retro ali mi daje dobar sveukupni dojam.
A sad opet malo da se nadovežem na bateriju, gledam na mom HTC P3600 stoji baterija od 1500mAh pa zašto ista takva nije stavljena i u ovaj uređaj, koji je kud i kamo jači i potrebniji za kapacitetom, no dobro. Hardverski je uređaj stvarno "jak".
Da nadodam par pojedinosti koje će također naći na uređaju: predinstalirani internetski preglednig Opera 9.5 sa podrška za YouTube.
predobar mi je, hitam sve ove dummy mobitele i da taj će sigurno biti moj
Pa onako, to već najavljuju zadnjih dvije godine (uređaj za video streamanje sa jubitoa), bilo bi red da se pojavi uređaj koji to ekšli i podržava. Koliko znam iPhone isto to može (koliko je god moguće streamanje pod EDGE konekcijom).
Koliko ja znam svaki uredjaj podrzava streamanje sa jubitoa, samo je potrebna aplikacija "HTC Streaming Media" i uredno sve radi bez ikakvih problema...
BTW.. Evo ja si kontam dal da se strpim malo pa uzmem HTC Touch Pro ili da uzmem odma HTC Touch Diamond.. Malo sam ne strpljiv pa ono... hehe
Sta vi kontate ? Bolje sacekat malo jel ? :respect:
ja bih malo pričeka na tvom mjestu, mislim da se isplati :respect:
ja sam sad dobio na poklon TyTN II pa ću koristiti dok ne dođe Touch Pro. nisam planirao ga uzeti ali dobro će mi doći dok ovo čudo ne dođe u naše krajeve
Heh, kakve ti poklone sve dobivaš...ccc.
I ja bih pričekao. Ne mogu zamislit komunikator bez tipkovnice...
ah čuj, poklone obično ne možeš birati :banme:
da, komunikator bez tipkovnice nije više komunikator. samo ne očekujem da će doći u Hrvatsku u prvih 2 mjeseca od svjetskog početka prodaje (navodi se kolovoz 2008., živi bili pa vidjeli)
Da, moš mislit. To je ipak model za božićnu kupovinu (za rijetke sretnike koji si ga mogu priuštiti)...