-
nefokusiranost monitora
Od sad pišem gramatički pravilno, veliko i malo slovo i palatali. :) (više- manje)
Imam monitor ImageQuest Q770 (običan, nije lcd- a ni plazma :))
I sad mi se pojavljuje neko zamućenje slike u sredini monitora, kao da nije dobro fokusirana- to je najočitije kad mi se na sredini ekrana nalazi neki tekst (slova/brojevi su mutna/i, npr. ne razlikuje se broj 90 od broja 98)
Nešto sam kemijo po onom meniju monitora (one tipke na monitoru), ali nisam uspio ništa promijeniti.
Pa, ako netko zna u čemu je problem, molim ga/ju da napiše::respect:
-
99% sam siguran da ti se monitor sjebo... jesi li imao kakav magnet u blizini???
-
Ma da- nisam imao nikakav magnet u blizini
Ali nije to toliko jako nefokusirano- ali se vidi da nije onako kako bi trebalo.
-
znam o cemu pricas... bilo je i meni tako jednostavno imas zamucenu sliku... pokusao sam nekoliko stvari ali sam na kraju si kupio novi monitör!
-
Da li su ti mozda zvicnici blizu monitora? Oni (naravno) imaju magnete u sebi... Malo ih odmakni od monitora... Ali iskreno mislim da je problem u starom monitoru, posto ti se to javlja na sredini...
U svakom slucaju mislim da ces moati kupiti novi monitor, ovaj je odsluzio svoje... :(
-
Nema veze s magnetima. Top je izaso iz fokusa, ne isplati trositi zivce na to...
-
Degauss...? Ako ne ide,bacaj. Popusit ces oci,a tko stedi na ekranu,gubi na ocima...
-
Napravih degauss i sad mi izgleda normalno.
Puno hvala na savjetu, Smuchac. :)
Mislim da onda može lock.
:tclosed: