Možda ovaj forum nije primjeren za ovakvu temu te mi stoga oprostite što koristim ovo mjesto ,ali uistinu bi mi dobro došla svaka informacija.
Možda netko ima susjeda koji ima takav bajs,neku trgovinu ,vidio je na internetu.Unaprijed zahvalan.
Možda ovaj forum nije primjeren za ovakvu temu te mi stoga oprostite što koristim ovo mjesto ,ali uistinu bi mi dobro došla svaka informacija.
Možda netko ima susjeda koji ima takav bajs,neku trgovinu ,vidio je na internetu.Unaprijed zahvalan.
:hm:,možeš objasniti kakav bi to bajs bio?
Probaj se javit na www.dropbike.com tamo ćeš sigurno saznat više
Bilo bi dobro kad bi znali gdje si. Nema te smisla upućivat u dućan u Varaždinu, a ti si u Gospiću. Kužiš?
jel imaš slučajno link na sliku na internetu, ili na tu stranicu gdje je vidio. čisto da znamo vizualno što tražiš, ako netko ugleda u dućanu da ti javi da je vidio, ili da se raspitamo okolo, ja mogu u krugu ljudi koji se bave biciklima malo propitati, ali slika i/ili naziv i model bi mi bili od velike koristi da znamo što tražimo.
također - savjet za www.dropbike.com je dobra ideja, tematski forum za bajkove i tamo bi ti netko možda znao direkt reći što i kako, tamo vise i ljudi kaj rade po bike trgovinama pa možda mogu uvesti ako nemaju u standardnoj ponudi....
Znaš tricikl za klince,e pa to ti je takav samo veći i ima veće gume,tj sve dijelove od normalnog bicikla samo ima 3 kotača.
Ako se ne varam.
evo na ovoj stranici ima slika kakav bi trebao biti ili nešto slično:WWW.SCOOTERBIKE.COM
pitaj u bozidarevicevoj.... znas da ima ortopedska klinika tamo a pored su ti ortopedska pomagala pa mozda oni znaju