Kakvo imate kučište? Normalno ili neki mod. Stavite i sliku ako ju imate. Moje kučište:
http://www.auctionphotobank.com/upload/109292271978.jpg
Printable View
Kakvo imate kučište? Normalno ili neki mod. Stavite i sliku ako ju imate. Moje kučište:
http://www.auctionphotobank.com/upload/109292271978.jpg
Moje je normalno aluminijsko
nemaš neonku?!;)
moje je klasično
Klasika
Sad dolazi neonka. Kad počne škola, ako ne i prije.
klasično aluminijsko
obicno,a prije sam imao sa neonkom,plexiem,i ventilatorima u bojama
classic......
...abnormmale...točnije,ni sam ne znam dal je limeno,alu...glavno da je kućište i da je sivo...
imam posebne crne ventilatore koji, dok rade, ispustaju poseban zvuk slican zujanju pcela. kuciste je posebno po tome sto nema jednu stranicu da bi se vidjela unutrasnjost tog cudovista od 1.6ghz!!!! zice su posebno samo za moj komp napravljene od razlicitih boja i strse svugdje da bi onemogucile snalazenje u unutrasnjosti kompjutera osobama koje nisu ovlastene za to. i sve e naravno presvuceno jednim zastitnim slojem sivog praha koji ima ulogu poboljsavanja performansi komjutera.
Nije fora ako nemas stranica kucista,tako i ja imam ali meni je unutra je makina od 2.8 mhz i 1 gb memorije
ja imam 40gb a ti samo 1gb, fakat si loššššššššš
ja imam klasično kučište kojeg krasi naljepnica od sony xplod
..."iggxy",misliš 1 gb RAM memorije ili harda...
1 gb RAM memorije!Otkud vam gluposti da imam 1 gb hard???Imam 120 gb hard
120mb rama??? ja imam 256mb, i tu sam bolji i to DUPLO!!!!!!! hehehehehehhehehehehehehehhehe
cclasicccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
...a ja imam 512 mb,hehe...nja-nja-nja-njaaaa-nja-njaaaa...;D...= Citat =:
Poslao: coma_zgb
120mb rama??? ja imam 256mb, i tu sam bolji i to DUPLO!!!!!!! hehehehehehhehehehehehehehhehe
...p.s. a di su slike...ja ću uskoro stavit...
...klasično kučište
ja sam svoje sredio, odn u tijeku sredjivanja je.. vec dugo :)
nema bocnih stranica, pofarbao sam ga u crno, pa cak i stranice opt. uredjaja... a stalno planiram uvest neonku i ventilatorcic sa nekim fan grilom... ali nikad da se nadje para za to
...pa prodaj mob :)...
ja imam Chieftec MIDI Dragon sa vratascima
...ja imam kištru i neki dan sam je morao tražiti pošto sam zaključio da ne znam koje je boje (a i dragoj sam morao reći da ne stavlja cvijeće na njega iako bolje izgleda)...
Cista klasika, celicana.