-
best baj do 3 soma
eto i ja poput mnogih drugih ovdje na forumu, odluchih se kupiti digitalac.
dubina gjepa me ogranicava do 2500kn koje bi se eventualno moglo razvuci za cca. dodatnioh 500kn. I tako, nakon potrage shumom, suzih izbor na 2 digitalca, no ako netko nije zadovoljan mojim izborom ili smatra da ima bolji prijedlog bolji od moja 2, neka iznese ispravak netocnog navoda.
Btw. jel se samo meni bljuje od ovog posta:-X ?fakat sam ga glupo sastavio, no dobro da ovo ne preraste u solilokvij (soli...sta? ma kom on to soli pamet ):lol: ?)
IZBOR JE PAO NA:
***** HP PhotoSmart 945
***** Sony Cyber-shot DSC-W1
Dakle?
HP ima bolji zoom, vise baterija, malcice manji LCD, crnac je ( nisam rasist, nego mi se crna boja ne svida za elektroniku:afro: ) dok W1 ima veci ekran, ZEISS lece, metalno kuciste.....
Help, hilfe:o :angel:
-
zar tu nitko ne odgovara?
-
dobro došao na forum..
neda mi se sada gledati specifikacije, ali po ovome što si napisao ti si se već i odlučio i to za sony-a ;D
-
nebi ja ni hp ni sony, nisu mi nesto na polju digitalaca
-
niti ja!
daj stavi tu specifikacije da nemoram tražit o njima!
PS-"prolistaj" malo po HGspotovom katalogu, imaju prilično dobar izbor! E, i... daj stavi slike ovih svojim tu!
-
Imao si nedavno test digitalacva u Bug-u pa potraži taj broj
-
W1 definitivno.
BTW ja imam Sony-ja (P71, staaari model :) ) i odličan mi je. Osim ak si profić, onda uzmi digitalni od 20MP-a i 8kg, inače W1 je za amatersku uporabu i više nego dobar izbor.
-
Ja bi uzeo Sony-a, a u tom cjenovnom rangu možda bi se odlučio za olympus mju 410 jer je kompaktan, što je meni vrlo bitno, a i radi dobre fotke i ima dobre specifikacije...
-
od ovih sonija, ali bi pogledo neke druge marke koje su malo duze u foticima (canon konica-minolta)
-
i j sam za olympus-a,kojem je cijena nevjerovatno pala a i sam
imam doma mju 400 i prezadovoljan sam
-
hp i sony su definitivno loš izbor, kupi Fujia ili olympusa u tom cjenovnom razredu stvarno ima dobrih modela..
-
Ukoliko je netko zainteresiran za Konica Minoltu G600 za 2500 kuna neka mi se danas hitno javi... BTW, 6 Mpixela, 3x optički zoom, više o fotiću ovdje -> http://www.dpreview.com/news/0403/04...inoltag600.asp
BTW, znam da je za oglasnik, ali tu će prije vidjeti zainteresirane stranke...
-
Ja sam za sony, kvalitetan je, dobro vidi i prikazuje boje a i dovoljan mu je zoom
-
ja bih ti jos preporucio Olympus C-765 kojeg mozes naci i po 2500kn u nekim kopjuterskim ducanima... ima 10x opticki zoom, kompaktan je i radi odlicne fotke... a ako hoces ultra kompaktnog pogledaj si jos i canon ixus 40 (SD300) koji je na foru olympusove mju serije, samo puno bolji, ali dodje nekih 2800kn!
-
ja imam sony-ja i odličan mi je :)
-
Nesto (ni)sam razmisljao o kupovini digitalca...
Koji bih radije uzeo Sony DSC-W1 ili Olympus C-765 Ultra Zoom?
Slike:
Sony DSC-W1:
http://www.ve-mil.hr/grafika/proizvo...40719_9552.jpg
Olympus C-765 Ultra Zoom:
http://www.ve-mil.hr/grafika/proizvo...40503_9066.jpg
-
E da, jos nesto da pitam:
Moze li ovaj Olympus uvuci objektiv (valjda se tako zove) kao onaj Sony? Moze li ga uopste uvuci? :)
-
Ne, nemože ga potpuno "uvući", uvijek viri par centimetara. Frend mi ima sony-a, meni se ful sviđa, radi odlične slike, ima odličan ekran, dovoljno je malen i ima svu silu podešavanja! I za sve to, nije ni preskup.
-
Oba fotića su jako dobra i nećeš pogriješiti odabirom bilo kojeg od ta dva
-
nemre se uvucu jer ipak imam 10x zoom a sony 3x, sve ovisi sta ti treba i jel ti vazna velicina
-
Ma znam ja kakav je Sony, ima ga moj brat. Mene vise interesuje kakav je onaj Olympus! Kakve slike radi? Rezolucija slika (i naspram Sonyja)? Jel ekran dovoljno velik? Malen? Jel ima dobar meni i opcije? Jel jednostavan za rukovanje? :)
-
Pa zašto ne uzmeš Olympus mju mini? On je oko 2500 kn
-
Pojma...
Aj nek neko odgovori na ona pitanja!