Naime, mene interesira je li uopće budem imao priliku moći koristiti wlan (mreže koje ne traže password) na mobitelu- ja sam iz Vrbovca i veoma rijetko odlazim u Zagreb.
Printable View
Naime, mene interesira je li uopće budem imao priliku moći koristiti wlan (mreže koje ne traže password) na mobitelu- ja sam iz Vrbovca i veoma rijetko odlazim u Zagreb.
Kakve veze ima odakle si ti i koliko cesto ides u ZG s WLAN mrezom . Gdje ima signala i ako nije zakljucan mozes ga normalno koristit makar bio nogu iza nogu......ali meni se cini da ne mislimo na istu stvar jer vidim imas puno dobrih mobitela pa valjda se i razumijes u to , sad je li lažeš ili si samo bogati preserator ostaje samo pitanje
uh "pametnjakovic" se javio..ti si se u ovih svojih 47 postova dobro isprosipo na forumu...:respect:
OT: gle wlan se uvijek isplati imati na mobu...eo npr ja zivim u zupanji(kazu neki nerazvijena do bola ovo ono) i nasao sam oko 20 slobodnih wlan signala a nisam se previse trudio trazit,tak da mislim da bi ih i u vrbovcu trebalo dosta imati...wlan nikad nije za bacit:hrv: