Još jedna alikacija bazirana na accelerometer-u no ova je aplikacija napravljena baš za pozive nije za šetanje meniom i igranje igri.vrlo impresirajuće i vrlo korisno za ljude koji puno pricaju
“Hi-N-Bye” is capable to perform the following actions:
* - Answer an incoming call
* - Hang up a current conversation
* - Send an incoming call to voice mail
* - Enable/disable loudspeakers
* - Place the current call on hold
* - Answer a second incoming call
Evo Napokon Je Aplikacija Izašla...radi u potpunosti s modelima N95,N95 8GB, N82 pa neka mod nadoda u naslov i n82.hvala
31-05-2008 11:09
Ico
= Citat =:
Izvorno postao pbreaker
Evo Napokon Je Aplikacija Izašla...radi u potpunosti s modelima N95,N95 8GB, N82 pa neka mod nadoda u naslov i n82.hvala
naslov ti je promijenjen, kako si ti zahtjevao... :)
A mogao si staviti i neki link (ako ne direktni, onda bar link na neki forum, od kud ljudi to mogu skinuti)... ;)
31-05-2008 11:22
pbreaker
= Citat =:
Izvorno postao Ico
naslov ti je promijenjen, kako si ti zahtjevao... :)
A mogao si staviti i neki link (ako ne direktni, onda bar link na neki forum, od kud ljudi to mogu skinuti)... ;)
na te druge forume ljudi se moraju registrirati ;) pa šta im je bolje ?! ^^
e da btw xD link za download je na onoj CRVENOJ RECENICI DI PIŠE HERE xxxD al evo malo sam dodao putokaze ako netko ne primjeti to :p
31-05-2008 11:30
DJ_Tiesto
Trazi kljuc kad otpakiravas onu drugu datoteku,onaj .jpg file i nije nijedna od ovih gore sifri...
31-05-2008 12:14
pbreaker
netreba ti ta slika! samo odpakiraj si KEYnetik.Hi-N-Bye.v1.0.4.S60v3.SymbanOS9.1.Unsigned.Cracked.Read .NFO-illusion folder
31-05-2008 12:56
DJ_Tiesto
Ok fala,uspio sam,malo sam vec i isprobavao i prvi dojmovi su da fakat dobro radi,tocno kak je opisano u onome videu...ful korisna aplikacija,meni ce se stalno vrtit...sam mi nije bas jasan onaj timeout...:respect:
22-07-2008 16:15
mk484475
moze li da se nevidi ona tacka da je aplikacija aktivna a da radi i ako moze kako. pozzz
23-07-2008 13:06
DJ_Tiesto
Moze se podesiti u opcijama programa,pogledaj malo bolje....:respect: