-
canon ixus 70 ili 75
dajem za fotic oko1500 kn...dvoumim se izmedju canon ixusa 70 i 75...75 mi je drazi jer ima veci display...
uglavnom, imam olympusa 115 koji je zivo smece..kao da nemam fotic...od 10 fotki njih 2 nisu mutne,a slike su ziva propast,ekipa ima bolje slike iz mobitela.kad upalim digitalni stabilizator slike fotke su zrnaste-jako lose.
zanima me hocu li imati slicnih problema s istim canonima i kolika je vaznost optickog stabilizatora,koji se ugradjuje u nove modele.
model ixus 70 je vrlo popularan,citao sam da je prosle godine bio u nekim mjesecima najprodavaniji,sto mu je po mom misljenju doprinio najvise dizajn,ali hvale ga i zbog toplih boja slike.
trebam kompaktan fotic,nisam zahtjevan fotograf,hocu ga imat uvijek uz sebe i mislim da je ovo dobar izbor.
pregledao sam sve sony fotice,lumixe koji mi se cine dobrima,nikone, na olimpuse necu ni pomisljat
unaprijed hvala svima na savjetu
-
pa ako se dvoumis samo između ta dva, uzmi 75, ista stvar sa odlicnim vecim ekranom, neznatna razlika u cijeni, 1380kn mislim da su, pogledaj na nabavi ima li jeftinije sta..