K800, TELE2, cudno gubljenje signala
e ljudi trebao bi pomoc/savjet/objasnjenje ako netko ima...
naime mob je kupljen prije koji dan u tele2 paketu tj pretplata... i problem koji mi se pojavljuje je sljedeci...
naime kada promjenim lokaciju npr odvezem se do grada (cca 5km) izbubi mi se signal tj on ga prima sa druge mreze sto meni ne znaci nista (samo za hitne pozive) eh sad problem je to sto znam da tamo ima tele2 signala.. isto kao i kod mene doma (na dan kad sam ga kupio u istom kaficu je bilo signala)... dalje vratim se iz grada doma i nema signala (u kuci na jednom dijelu dvorista ima tj sjeverozapadna strana...) ali u kuci nema i nema ga npr u gradu sam bio danas oko 11-13h i od tad ga nema.. ali biti ce ga sutra ujutro... znam jerbo mi se to vec dogadjalo tj jednom dogodilo... sad dali je to problem u mobu (hardware) ili pak software, kartici, signalu (sto sumnjam jer drugi mobovi imaju kao i moj ako ne mjenjam mjesto) nemam pojma.. i da to mi se dogadja kada odem tako do grada sto je 5km.. ali kada se prosecem cca 1 km nista.. tj jos uvijek imam signal... neam pojma sta da radim... jel da zovem tele sluzbu ili da ga nosim di je kupljen pa nek mjenjaju ili nek salju na servis... sta.. hvala ljudi.. stvarno tream pomoc......
i da.. mob je kupljen u srijedu mislim