ovako nudi mi frend hpm neke neznam 70 il možda 75 77 za se u raznim bojama narandžestoj zelenoj crvenoj plavoj sivoj crnoj za 100kn nove e sad nije baš to najsigurnije.... sad me zanima jel to original il ne
hvala
ovako nudi mi frend hpm neke neznam 70 il možda 75 77 za se u raznim bojama narandžestoj zelenoj crvenoj plavoj sivoj crnoj za 100kn nove e sad nije baš to najsigurnije.... sad me zanima jel to original il ne
hvala
vjerovatno ne?ili da? al briem da ne :)
Zašto ne... HPM-70 (one dolaze s većinom današnjih Walkman mobitela) postoje u nekoliko različitih boja (koliko sam ja vidio sive, crne i crvene) a na mjestima se originalne prodaju po 80-100 kn. Istina da su negdje nabili cijenu pa idu i do nekoliko stotina...
Stavi fotku da ih vidimo.
A vidio sam i na par mjesta tj ducana(servisa i prodaje mobova) tu u zg da za 100-tinjak i nešto sitno prodaju fake...na oko se vidi jer je razlika u kvaliteti plastike.
ove bi trebale bit iz se-a a čuo sam da ima u tele 2 u importaneu za 150 to još ima i garanciju a to mi čini mi se vrijedi više od 50kn
da, te za 150 kuna u importaneu i 100 kuna u chipoteci su fake (original sluske imaju godinu dana garanciju) i ovima se odma sje*u kontakti (tj. zice kod kontakata)
ali, najbolje da das sliku, ili barem tocno kazes koji su model
Ja sam kupio HPM-70 u nekoj maloj trgovinici u Splitu za 100 kn. Znam da su prave jer sam ih detaljno uspoređivao s originalnim koji se dobiju uz mobitel. Znači postoje po nižoj cijeni, samo treba naći.
140 kod sheratona orginal,u dubravi neki sitnk dučanček fake su,istina negdje ima i orginala po jeftinoj cijeni
Zakaj nebi bile oriđiđi ako su u boji,postoje i u plavoj boji...
Zato sto SE uglavnom napravi u 1-2 dizajna/kombinacija boja, pa ako ih ima u toliko boja, automatski se sumnja da su sklepane u Bugarskoj. :D
ne,štoviše se je odnedavno počeo farbat sve slušulje,tak da kod w910 imaš crvenu,smeđu i sivo/crnu kombinaciju,kod k530 isto,kod w580 roza crna siva,kod w200 također kombinacije,plava crvena blabla...
evo samo da dodam,nasao sam ovu sliku na kojoj su prikazane razlike izmedu originalnih i laznih slusalica HPM-70
http://img100.imageshack.us/img100/7020/hpm70rr9.jpg
lijeve slusalice su lazne a desne originalne
Prema ovim slikama moje jedne i druge su original ;D .
a gle,imas puno laznih i neke lazne su cak toliko dobre da razliku niti ne vidis(po izgledu)
pojma nemam točno ti reć,ova patkica je kupila(poznanik) i kaže da je sve u najboljem redu ja sam ih viido al ovak i nemrem procijenit
tam kak ti je stanica za tram prema draškovićevoj drito stanica,tu je i taj
Ja sam nasao hpm-70 za 80 kuna ali nisam siguran da li su orginal iako isto izgledaju i zvuce kao kod mog prijatelja koji ih je dobio sa mobitelom :confused:
Ne vjerujem da su original, ali- pogledaj sliku pa češ znat.