pitanje glasi br.1: da li je dopušteno spamanje pp-om?
pitanje glasi br.2: gdje su admini, vidim da nitko od njih nije bio bar nekih 7-8 dana ovdje?
Printable View
pitanje glasi br.1: da li je dopušteno spamanje pp-om?
pitanje glasi br.2: gdje su admini, vidim da nitko od njih nije bio bar nekih 7-8 dana ovdje?
1) .... mislim da nije...
2) i admini su ljudi.;) uzmi u obzir da je bio produljeni vikend, svi su išli negdje, uzmi u obzir da ti ljudi studiraju ili rade (ili oboje) a to oduzima vremena.
1) prvo hvala :) neka mi se prvi admin ili sm koji vidi ovo, onda javi :)
2) drugo, ja i studiram i radim, pa ono, nađe se neko vrijeme, ako ništa drugo, spojim se na neki nezaštićeni wlan pa pogledam šta ima novo :)
no, bilo kako bilo, pitam samo, jer je bilo zanimlljivo to da unutar tjedan dana i više nitko nije bio online...zbog nečega što sam poslao jednome, pa zato pitam...
Ti kao običan korisnik ne možeš vidjeti ako je netko od ostalih članova, pa tako i moderatora i administratora stavljen na invisible, tako da ni ne možeš sa 100%-tnom sigurnošću tvrditi da nitko od admina nije bio tjedan dana na forumu.
dada ne ulazimo u daljnu raspravu, za bar jednoga člana mogu tvrditi da nije bio, jer ako je bio nije ništa napravilo, a radilo se o spamanju privatnim porukama, tako da...
ako koga zanima o čemu se radi, ima pp, što se mene tiče, tema može closed...
Zašto postoji opcija ignore user kad klikneš na profil tog člana i nećeš više primati pp od njega.
Admin ovdje ;)
Isprike radi odsustva...otputovao na tjedan dana.
Neka se doticni clan javi na PM, ako se ima na nesto za pozaliti.
EDT:
Posto vidim da clan ono sto ima za reci ne zeli reci javno...kljucam temu.
Daljnje konzultacije obaviti ce se preko PM - ova.
U slucaju da se ukaze potreba za ponovnim otvaranjem teme...odraditi cu i taj dio.