koji bolje izabrati...
Printable View
koji bolje izabrati...
K850 je klasicni monoblok sa klasicnom tipkovnicom,dolazi sa 512 MB karticom,ima odlican fotoaparat sa ksenonskim blicom i odlican i jednostavan softver.
KU990 ima fantastican touch display 3",vise interne memorije,koristi jeftinije memorijske kartice,daleko bolji video i podrsku za divx.
tesko je reci koji je bolji jer ovisi sta vise volis:klasican mobitel(K850) ili super dizajniran mobitel sa touchscreenom(KU990)!?
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2003
danas sam u jednom t-mobile centru prćkao malo po KU990.
mobitel privlači pažnju u svakom slučaju...
na ku990 mi fali tipkovnica, ima on TS, ali nije mi to baš najbolje riješenje za pisanje poruka... draže su mi tipke... :)
Ku990 je malo tanji, ima dosta veći displey, ima više interne memorije, bolje video snimanje, document viewer
K850 je malo manji od ku990, ima jako dobru bateriju, ksenon flesh
Ako ti treba atraktivan mob, onda uzmi Ku990.
Ja bi nekako rađe uzeo K850 jer je po meni bolji "all-round" mob od Ku990, i ima tipkovnicu!
nekako mi se čini nezgodno tipkanje po TS-u, pogotovo zimi ili ako lagano kišica pada... :-/
Ja bi radje Lg jer ima stvarno osjetno veci ekran i puno bolje snimanje videa od K850,jedino u cemu je SE bolji je jednostavnije koristenje,na TS treba navikavanje...:respect:
Sve su ti vec rekli ljudi, a i nema smisla ponavljat ti kako jedan ima veci ekran, malo je nekonvencionalan i takve stvari.
Osobno sam se igrao s oba dva i priznajem da bih ja odabrao K850i. Mobiteli koji imaju iskljucivo touchscreen ili se preteznim dijelom koriste s njim uvijek imaju problema s ergonomijom. Nema povratne informacije kad stisnes tipku, nema "biranja napamet" kao kod klasicne tipkovnice na kojoj mogu, u voznji, nazvati New York cisto po feelingu.
S druge strane kod SE-a mi se vec neko vrijeme serije na x50 jako svidjaju a serije na x00 nikako. K700 - los, k750 - odlican, k800 - los, k850 - odlican. Nisam ga imao vec sam se samo igrao s njim malo i mobitel je predivna klasika. Bit ce lijep i za 2,3 ili vise godina, kao sto su i dan danas SE T610, Nokia 8210 i slicni...
Moj izbor SE k850i.
Evo,kao što je većina i rekla,najvažnije je sviđa li se tebi touchscreen ili ne... Iako i sam imam K850 i nisam baš zadovoljan s njim,između ova 2 moba opet bih odabrao njega upravo zbog toga što mi se ne sviđa mob sa SAMO touchscreenom (bez tipkovnice)...
@Vepar - K850 isto koristi i micro sd kartice,tako da nisu jeftinije kartice za KU990 ;) (i kad smo već kod tog,LG podržava samo do 2GB,dok K850 provjereno radi i sa 8GB ;))
ima još netko iskustva sa LG-jem
I KU990 radi sa 8GB karticama, ali ima nekih sitnih problema
Ja sam osobno za K850....pošto sam ljubitelj SE...:respect:
I isti za volju ovaj dizajn od LG mi se nikako ne sviđa...no to ne znači da nije dobar, sudeći po specifikacijama izgleda dobro..no kako se ponaša u praksi to je druga stvar...
Uzeo sam staroj Viewtya pred tri tjedna, i moram vam priznati da je sucelje krajnje user friendly. Bilo me strah kako cu staroj objasniti sta je uopce touchscreen, ali nakon mog symbiana, LG je prokleto osvjezenje. Da li je to zbog next generation LG mobitela ili jednostavno zato sto je LGu na raspolaganju velik ekran pa po tome mogu uredno slagati opcije...
Uglavnm, mobitel nije nakrcan funkcijama i mogucnostima kao sto bi se ocekivalo od jednog kvazi smartphonea, ali zato doslovno sve opcije su ti "just a click away" - nema zapetljanih izbornika, touchsrceen radi gotovo savrseno (jedan jedini problem je sto je preko TSa gotovo nemoguce scrolati text preko slidera uz rub ekrana - al zato i postoji vanjski + / - kotacic za scrolanje). Sa svojim siscevapima koji rastu iz 190cm/120kg covjeka mogao sam bez ijedne pogreske iz prve otipkati cijeli sms na tipkovnici koja se polozi horizontalno kod pisanja SMSa...
Izmedju SE i LGa bi se dvoumio samo radi para, jer ako bi uzimao SE, uzeo bi K800 koji je gotovo identican K850...
Do you want to know more? :crazy:
nebi se složio da su k800 i k850 identični,dokaz je jostic kojeg nema na k850 i puno je ljepši od k800.
Al pročitao sm da je baterija koma na LG-u da traje jedan dan jel to istina?to znaći ako prebacim folm (divx) da neču moć pogledati cijeli film bez dva punjenja
Da...između njih ima puno razlike...no budući da tu nije tema o tome nećemo ih navoditi...ali ukratko ih valja spomenuti...K850 ima veći ekran 2.2",nema jojstik, nema onu grbu (poklopac kamere) nego je to na ljepši i funkcionalniji način izvedeno...ima kameru od 5Mpixela..ima znatno bolje video snimanje (30 fps)..i ima dodatno led svjetlo (3 ledice) za snimanje u mraku...to su samo neke prednosti K850 prema K800...;)
@ scorpin
Ovo sa trajanjem baterije nije istina.Baterija je odlična i uz normalno korištenje možeš očekivati da će trajati 3 dana.