Znaci posaljem si s bluetoothom na mob pijesmu i kad ocu prebacit na karticu izbaci mi da kopiranje nije moguce!? Zasto? probo sam formatirat karticu i nista!
Printable View
Znaci posaljem si s bluetoothom na mob pijesmu i kad ocu prebacit na karticu izbaci mi da kopiranje nije moguce!? Zasto? probo sam formatirat karticu i nista!
Koliko imaš slobodnog mjesta u memoriji telefona?
dal bi to imalo veze s ovim?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=55349
Znači predugi naziv datoteke.
Provjeri dvije stvari. Da li možeš kopirati nešto veće od tih 1,47 MB? I ako ne možeš, koliko veliku datoteku možeš kopirati?
Ma neke fileove mogu neke ne??? I neznam u cem je problem! Joooj kak me zivcira taj mob
Koja ti je verzija softvera na mobitelu? Ako nije posljednja možda se radi o kakvom bug-u. Bilo bi dobro kad bi malo detaljnije napisao koje datoteke možeš prabaciti, a koje ne. (veličina, ime, ekstenzija datoteke su poželjni)
Opće je poznato da je C81 sve do posljednje verzije softvera prepun grešaka, propusta, nedostataka i da se prije svega preporuča nadogradnja na posljednju verziju 51. Moj je isto imao v.38 kad sam ga kupio. ali sam odmah stavio gore v.51. Imaš na http://www.siemensmania.cz/firmware.php službeni update koji možeš napraviti s kabelom kojeg si dobio uz C81. Ta verzija je sa hrvatskim, tako da nebi trebao imat problema.
Samo jedna napomena, sve svoje stvari (imenik, slike, zvukovi ...) pohrani negdje na komp prije nadogradnje softvera.
Ma neam na njemu nikakvih vaznih stvari! Meni je jedini problem sto nisam dobio kabal uz njega tamo u tele2 jos pise na kutiji USB a nigdje USB kabla! Ufff dobro nabavit cu od nekog kabal!
E a koji mi tocno treba kabal(naziv kabla)? I hocu li moci s tim kablom odkodirat mob, ako se to moze? Nisam jos nis radio sa siemensima samo na sony ericssonima a na njima se moze gotovo sve!
EDIT: Aha evo sad sam procito malo ove sticki teme! Ispravi me ako grijesim:
Dakle trebam kabal DCA-140? I s njim mogu i dekodirat mob? :respect:
Kabel si trebao dobiti i za to nije kriv TELE2 nego onaj tko ti je mob prodao.
Točno, sa DCA-140 koji ide standardno uz njega možeš unlockat C81, ali ako možeš nabaviti puno bolja solucija je DCA-100. To je serijski kabel, ali otvara mogućnost promjene softver (patching) što sa DCA-140 nije moguće.
Možeš sve što i sa DCA-140, a i više.