Molim Vam vase komentare jer se troumim oko ova tri modela. Razlika u cijeni, operativnom sistemu, procesoru...e sad Vas samo molim sto bi vi uzeli i zasto ??
Hvala !!
Printable View
Molim Vam vase komentare jer se troumim oko ova tri modela. Razlika u cijeni, operativnom sistemu, procesoru...e sad Vas samo molim sto bi vi uzeli i zasto ??
Hvala !!
3 različita uređaja, skoro da nemogu biti različitiji... ;D
614c: veliki displey, TouchScreen, brz procesor, WM, interni GPS, 3MPx kamera
N95 8GB: veliki displey, 8GB memorije, brži od P1, symbian, interni GPS, 5Mpx kamera, 3.5mm izlaz za slušalice (za normalne slušalice)
P1: touchscreen, qwerty tipkovnica, 3Mpx kamera, najbolja baterija u ovoj usporedbi.
614c ima WindowsMobile
N95 8GB ima symbian, 3rd edition
P1 ima symbain, UIQ ...
Što se softa tiče, po meni je najbolji WM (samo traži malo prilagodbe), na drugom mjestu bi bio soft od N95 (jer je jednostavniji i brži od softa na P1).
614c i N95 imaju inetrni GPS, dok P1 ima eksterni.
Moje mišljenje je da je eksterni GPS bolji (što se signala tiče), ali onda moraš imati stalno upaljen BT da bi bio spojen, što nije slučaj sa internim GPS-om...
P1 je nešto lakša od N95 8GB, a najteži je 614c
Neznam, iskreno, ja bi birao između 614c i N95 8GB. P1 je malo stariji model i sporiji je od prve dvojice...
P1 je najjeftiniji u ovoj suporedbi.
614c ima 520MHz procesor, ali vrti WM, dok N95 8GB ima 332MHz (što se na prvi pogled i ne čini previše, ali nemoj se zvarati. brz je kao i obični "dummy" mob)
Ako ti treba malo ozbiljniji mob, i kamera ti nije na prvom mjestu, ona 614c
Ako ti treba mob za multimediju (slušanje muzike/gledanje videa/slikanje/snimanje) onda uzmi N95 8GB ... :spin:
Ico je to izvrsno objasnio, ja bih jos dodao da je 614c novi model, P1 i N95 8gb su relativno vec stari modeli.
614c bi mogao usporedjivati sa N96 i sa SE XPERIA™ X1.
Kao sto je Ico lijepo objasnio, ja bih nadodao da je to klasa smartphone, pa se manje-vise mogu usporedjivati.
Gledavsi na omjer dobiveno/ulozeno, 614c je najbolji izbor.No ovisno sto ti je bitno u radu s mobilnim uredjajem.
U tvojoj dilemi, odabrao bi 614c, iz jednostavnog razloga sto mi kamera nije toliko bitna na mobilnom uredjaju, a windows mobile je ipak superironiji OS prilikom koristenja Wi-fia, Interneta i drugih nacina komunikacije nad Symbianom i njegovom UIQ inacicom.
Puno hvala..dvojba je pala na N95 i HP614c...no nekako mi je blizi HP...
Hvala !!
racunaj i na to da je 8gb micro sd kartica koja ide u 614c 450kn tako da memorija neće biti problem
Koristo sam sva tri operativna sistema i najbolji mi je WM. Moja preporuka 614c.