[N70] problem u vezi stabilnosti moba+mmc pitanje
pozdrav. kupio sam si nokiu n70 neki dan. sad imam par problema. kad ju ugasim i upalim onda moram pričekat oko 2 minute i ne prčkat po njemu jer mi zašteka uvjek. a onda moram vaditi bateriju i opet uključitavati i tak...
sad jel to problem u softu možda? imam verziju 5.0705.3.0.1 jel to najnovija i dali bi ga trebao nositi na upgrade?
i još jedno pitanje u vezi mmc-a. tražio sam po zagrebu taj rs dv mmc od gige i našao sam u vip centru u city centar one-u... zadnji je bilo. sandiskov mmc od gige. i kupim to, platim (201kn omfg) dođem doma, stavim karticu u mob, mob očita karticu, onda sam stavil karticu u čitač kartica i probal staviti tony hawka gore (oko 15mb) i zaštekal mi je explorer... izvadim karticu sve se odblokira... stavim karticu u mob vidim da ga je uspjelo skopirati, probam instalirati očita on sve i onda kad se treba birati između phone memory i mmc stisnem phone piše da nemam dosta mjesta, kad stisnem na mmc mob zašteka... probal sam formatirati karticu u mobu i na kompu isto zašteka..
kartica ima garanciju 5 godina, al na kutiji nema nikakva adresa na koju bi ja mogel doći sa karticom... samo uvoznik a to nije to... ako netko zna adresu servisa od sandiska, bio bih jako jako zahvalan da ju tu napiše :D
hvala